İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Kartal Özfer Reklam

KARTAL 'DA Açıkhava Reklamcılık Sektöründe faaliyette bulunan firmamıza aşağıdaki özellikleri kapsayan KARTAL Civarında ikamet eden (Yakacık, Uğur Mumcu, Soğanlık ve Kartal Mahallelerinde İkamet Eden Şirket Genel Müdürünün yemeğini yapacak, Ofis katlarının temizliği, çay ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Anadolu / Kartal Huzur Gıda

CATERING SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE; TOPLU YEMEK KONUSUNDA DENEYİMLİ MERKEZ MUTFAKLARDA ÇALIŞMIŞ GRAMAJ BİLGİSİ OLAN SICAK VE SOĞUK HER İKİ ALANDA DA TECRÜBELİ AŞÇI ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Tuzla SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Üsküdar Beyaz Köşk Çamlıca

üsküdar'da çamlıca tepesinde bulunan restaurantımıza Dünya mutfağı ve ızgara için deneyimli Aşçı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mavisu Cafe

Sitemizin cafesinde çalışacak aşcı ve aşcı yardımcısı arıyoruz.pizza çeşitleri,pide çeşitleri, köfte hamburger ev yemekleri makarna çeşitleri bilen ve bunun yanında lezzetli dünya mutfağı sunan aşçı ve aşcı yardımcı aramaktayız.Tatlı çeşitleri cıkartabilmesi gerekmektedir.aşcı ve aşcı yardımcısı saa..

İstanbul Anadolu / Maltepe Türkan Catering

tabldotta tecrübeli yaklaşık 500 kişilik yemek yapabilecek aşçı arıyorum...

İstanbul Anadolu / Beykoz Sevincli Çocuklar Anokulu

Kurumumuzda yarı zamanlı ya da tam gün çalışabilecek Temizlik personeli ve mutfak yardımcısı alınacaktır. 02134250663 / 05432626585 Aranan Nitelikler Kişisel bakımına önem veren, Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Temiz ve hijyenik, Hızlı ..

İstanbul Anadolu / Kartal ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..