İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Ümraniye ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Anadolu / Maltepe sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki projemizde değerlendirmek üzere, aşçıbaşı olarak en az 3 yıl tecrübeli vardiya düzenlemesi yapabilecek bay aşçıbaşı na ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Statute Otomotiv

FİRMAMIZDA YEMEK VE TEMİZLİK YAPACAK BAYAN ELAMAN ARANIYOR..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Dükkan Coffee & Kitchen

Ev Yemekleri ve Dünya mutfağına hakim bay-bayan aşçı/aşçı yardımcısı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Tuzla SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Ümraniye Bos İnsan Kaynakları

Tabldot aşçı olarak hizmet verecek, Dönemsel projelerde yer alabilecek, Fiziksel kuvveti olan, dinamik, enerjik, Temizliğine özen gösteren ve titiz, Ekip çalışmasına yatkın AŞÇI personel aramaktayız. GÜNLÜK 80TL +SGK + YEMEK..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

· Konusunda 5 yıl deneyimli · Titiz, . 30-50 yaş aralığında . Menü ve stok planlaması yapabilen · Bayan yada bay . Kılık ve kıyafetine özen gösteren Yetkinlikleri; Sorumlu olduğu Mutfak üzerinde temizlik konusunda gerekli tüm çalışmaları yapma..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bereket Döner

İlköğretim mezunu Vardiyalı çalışabilecek Bay Askerlik hizmetini tamamlamış 22 ile 35 yaş arası Benzer pozisyonda 3 yıl deneyimi olan Kurum kültür ve kurallarına uyum sağlayabilecek Ekip çalışmasına yatkın İletişim becerileri gelişmiş Pozitif ve..

Sancaktepe de bulunan şantiyemizde çalışmak üzere aşçı arıyoruz...

Sancaktepe Safa Mahallesindeki peyzaj işleri gören şantiyemizde yemek yapımı ve mutfaktan sorumlu olacak bay aşçı arıyoruz...