İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Maltepe Teme İnşaat Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamızda çalıştırılmak üzere; hijyene önem veren • Çay ikramı, • Yemek yapımı ve • Temizlik işlerinin yapılmasında Tecrübeli bayan eleman aranmaktadır. Anadolu yakasında ikamet eden bayanlar tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Me Cafe

Anadolu yakası Batı Ataşehir Bölgesinde Bulunan Cafe restorantımızda sulu yemek ve dünya mutfağında tecrübeli aşçı aranmaktadır ACİLEN TELEFONDAN DÖNÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ ADRES; BARBAROS MAH. ARDIÇ SOK VARYAP MERİDİAN SİTESİ C/BLOK LOBİ..

Genel Nitelikler En az 2 sene Catering firmasında çalışmış, 200 ve üstü ekibe yemek yapma konusunda tecrübeli, Temizlik ve Hijyen kurallarına önem gösteren, Anadolu Yakasında ikamet eden. Gıda ve perakende Sektörün devlerinden biri olan ve bu doğrultuda d..

İstanbul Anadolu / Tümü SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Anatolia Park Huzurevi

Anatolia Park Huzurevi, Geriatrik Bakım ve Dinlenme Merkezi'nde YATILI AŞÇI olarak çalışmak üzere, 35-45 yaşları arasında bayan, ev yemeklerinde tecrübeli, sabah öğle, ikindi kahvaltısı ve akşam yemeğini 25 kişiye günlük olarak çıkartabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. Ücret: ..

İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness & Spa

Mavi Kule firmasında aşçılık pozisyonunda görevlendirilmek üzere ; -15-20 kişiye yemek yapabilecek , -Aşçılık konusunda deneyimi olan, sektöründe 1 2 yıl deneyimi olan , -Özellikle Titiz pratik ve hijyen konusunda duyarlı -Hizmet sektöründe tecrübesi olan -İsti..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bilgi Muhasebe Müşavirlik

Üst Bostancıda bulunan mali müşavirlik ofisimizde çalışabilecek Anadolu yakasında ikamet eden, 30-45 yaş arası 9-10 kişilik çalışanımıza yemek ve ofisin genel temizlik işlerini yapabilecek bayan eleman alınacaktır. Tel : 0216 469 94 44 ve 0216 469 94 45..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen gösteren ve kişisel bakımına önem veren, İşini severek yapan, güleryüzlü, 18-30 yaş aralığında AV..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Gruppo Turizm İşletmelerine bağlı Kırkpınar Lokantalarının Dudullu’da bulunan üretim tesisinde görevlendirilmek üzere; • Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, • Hijyen kurallar..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Güçbir Jeneratör

ÇEKMEKÖY / TAŞDELEN FABRİKAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; - GÜNLÜK 70-80 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK - AŞÇILIK KONUSUNDA DENEYİMLİ - TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA ÖZEN GÖSTEREN AŞÇI ARANMAKTADIR...