İstanbul Anadolu Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Anadolu / Pendik Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Ümraniye Akdizayn Asansör

Ümraniye'de bulunan arıza bakım elamanları aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Tuzla BUYRUK GROUP

MEKANİK BAKIM USTASI MESLEK LİSESİ MEZUNU VEYA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - BAY SERVİS GÜZERGAHLARIMIZ GEBZE-ÇAYIROVA, PENDİK-ESENYALI-AYDINLI-ORHANLI ÇALIŞMA SAATLERİ 1. VARDİYA 09:00 - 17:00 2. VARDİYA ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Nbs Bilişim Teknolojileri

Anadolu Yakasında Oturan CCTV (IP,ANALOG,HDCVI,AHD) Kamera sistemleri konusunda tecrübeli Network Bilgisi Olan ,Bilgisayar Kullanabilen ,Alarm sistemlerinde Kurulum yapabilecek Kartlı Geçiş sistemlerinde Tecrübeli veya eğitim alıp kendini geliştirebilecek,yatırım yapabileceğim,sah..

İstanbul Anadolu / Tuzla Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Tuzla BUYRUK GROUP

MEKANİK BAKIM USTASI ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - BAY SERVİS GÜZERGAHLARIMIZ GEBZE-ÇAYIROVA, PENDİK-ESENYALI-AYDINLI-ORHANLI ÇALIŞMA SAATLERİ 1. VARDİYA 09:00 - 17:00 2. VARDİYA 17:00 - 01:00 AYRICA HAFTA (1) GÜN 21:00 - 09:00 MAAŞ-SGK-..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Pendik Rosturkey Raf Tamir Sistemleri

-Anahtar takımı, el aletleri ve delici aletleri (matkap vs. ) kullanabilen -Tamir ve onarım işlerinden anlayan -Çözüm üretebilen ve fikir sahibi olabilen -Seyahat engeli bulunmayan -Ehliyeti olan -Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü,ekip çalışmasına yatkın -Pozitif,..

İstanbul Anadolu / Beykoz Kavacık Özel Opel Servisi

BEYKOZ KAVACIK OPEL ÖZEL SERVİSİNE TECRÜBELİ MOTOR VE MEKANIK USTASI Yetkili kişi Ömer Usta 5388514415..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Üretim sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Bakım Onarım İşleri departmanında görevlendirilecek; - E.M.L.'nin ilgili bölümlerinden mezun, - Fabrika içinde oluşabilecek; Elektrik, Elektronik ve Mekaniksel arıza ve tamiratlara müdahele edebilecek, -Anadolu yakasında..