İstanbul Anadolu Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Anadolu / Tuzla Tp Reflex Turkey Üretim A. Ş.

• Meslek lisesi elektrik bölümü mezunu 1 kişi bay eleman, • İmalat fabrikalarında bakım operatörü olarak 2 yıllık iş tecrübesi olan, • Vardiyalı çalışabilecek, (çalışma saatlerimiz 1. Vardiya 07:00-17:00, 2. Vardiya 17:00-03:00, Cumartesi ve Pazar tatil, bu çalışma şekli ileri bir taht..

İstanbul Anadolu / Beykoz Irm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ltd. Şti.

Teknik Eleman , bakım ve onarım Yurt dışından ithal ettiğimiz temizleme makinaları için montaj, bakım ve onarım konularında yetiştirebileceğimiz elinden teknik işler gelen ve teknik okul mezunu deneyimli veya deneyimsiz veya yeni mezun genç bir arkadaş arıyoruz. 20 ile 30 yaş aras..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Elektronik İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Bakım Onarım İşleri departmanına; - E.M.L. ilgili bölümlerinden, mezun, - Öğrenmeye açık, tamirat becerisi olan, - Yetiştirilmek üzere, - Anadolu yakasında ikamet eden, - Bay "Fabrika..

İstanbul Anadolu / Tuzla inka

Tuzlada bulunan Sektörde lider firmamız için Elektrik Bakım Elemanı aramaktayız. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu Ekip çalışmasına uyumlu Düzenli ve uzun süreli çalışmak isteyen Askerliğini tamamlamış Sürücü Belgesi olan Anadolu Yakasında İk..

İstanbul Anadolu / Pendik Orka Asansör

Pendik kurtköy bölgesinde faaliyet gösteren firmamıza tecrübeli veya yetiştirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz tercihen bölgemize yakın olması önceliğimizdir...

İstanbul Anadolu / Kadıköy H D Y Pazarlama A. Ş

* Kurumsal Ekipmanlı , Araçlı ve Çalışanlı Olanlar Tercih Edilecektir. * Kombi & Klima Teknisyeni * Teknik Servis Elemanı * ACIL Sistemli Bir Çalışma Düzeneğiyle Çözüm Ortakları Aranmaktadır. * Sabit Maaş + Dolgun Prim Ödemesi + SSK + Gider Paylaş..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Moonlight Bayan Kuaförü

Manikür & Pedikür deneyimli Ümraniye bölgesine yakın..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Moonlight Bayan Kuaförü

Manikür & Pedikür deneyimli Ümraniye bölgesine yakın Diğer işlerde ise yardımcı olabilecek..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ertaş Mekanik

Elektrik tesisatı, yangın tesisatı, havalandırma tesisatı, elektrik pano ve otomasyon konusunda bakım ve arıza işlerinde çalışacak tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elektrik ve mekanik teknisyenler, teknikerler, ustalar ve yardımcı çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kartal Uygun Oto

MAAŞ+SİGORTA+YEMEK YAĞ+FİLTRE DEĞİŞİM FİRMAMIZA USTA ARANMAKTADIR..