İstanbul Anadolu Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Anadolu / Tümü H D Y Pazarlama A. Ş

* Kurumsal Ekipmanlı , Araçlı ve Çalışanlı Olanlar Tercih Edilecektir. * Kombi & Klima Ustası * Teknik Servis Elemanı * ACIL Sistemli Bir Çalışma Düzeneğiyle Çözüm Ortakları Aranmaktadır. * Sabit Maaş + Dolgun Prim Ödemesi + SSK + Gider Paylaşımı..

İstanbul Anadolu / Tuzla GEMAK GEMİ İNŞAAT

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği veya Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Gemi inşa, gemi bakım onarım sektöründe veya ağır sanayide elektrik bakım konusunda minimum 3 yıl deneyimli, • İş makinaları, vinç, imalat ekipmanları, yardımcı tes..

İstanbul Anadolu / Tümü Garanti Grup

İZMİR + İSTANBUL ANADOLO +AVRUPA YAKASI İlaçlama söktörünün lideri olan firmamıza ; ACİL OLARAK İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden ve ( İkamet ettiği yakayı çok iyi bilen ) evlere ve işyerlerine ilaçlama iş yapacak Bay vasıfsız elemanlar aranmaktadır. Maaş 1..

İstanbul Anadolu / Tuzla inka

Tuzlada bulunan Sektörde lider firmamız için Elektrik Bakım Elemanı aramaktayız. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu Ekip çalışmasına uyumlu Düzenli ve uzun süreli çalışmak isteyen Askerliğini tamamlamış Sürücü Belgesi olan Anadolu Yakasında İk..

İstanbul Anadolu / Kartal Best Makina

Best Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bahçıvan ilanlarına göz atabilirsiniz.Best Makina Bahçıvan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...