İstanbul Anadolu Barista İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Barista
İstanbul Anadolu / Kadıköy COOK SHOP

En az Lise mezunu, En az 1 yıl Servis/Bar deneyimine sahip olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve müşteri memnuniyetine özen gösteren, Yiyecek-içecek sektöründe kariyer hedefleyen, Ekip çalışmasına katkı sağlayabilecek, Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma saatlerine ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Adea Gıda Tur. San. Tic. Ltd. Şti.

SANCAKTEPE BAĞ PASTAHANESİNDE ÇALIŞACAK TEZGAHTAR ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Beykoz Shaya

İstanbul'da Beykoz lokasyonunda yeni açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güler yüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu 'Barista'lar arıyoruz. İş Tanımı:..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

MADO ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE, 19-29 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, KAHVE SUNUM VE ÇEŞİTLERİNİ BİLEN BARİSTALAR, 19-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKI..

İstanbul Anadolu / Kadıköy BENZİN CAFE

Kadıköy şubemizde, soğuk sıcak içecek bölümünde çalışmak üzere eleman aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER Tercihen M.Y.O. Turizm bölümlerinden mezun, Kahve ve soğuk sıcak içecek hazırlama konusunda deneyimli Yiyecek İçecek sektöründe en az 2 yıl deneyime sahip,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Shaya
İstanbul Anadolu / Kadıköy Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A. Ş

Türkiye'nin ilk ve tek hastane odaklı otelcilik firması APlus bünyesinde değerlendirilmek üzere; - Lise ve dengi okul mezunu - Diksiyonu düzgün - Ekip çalışmasına yatkın - Vardiyalı çalışabilecek ''Barista'' aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Pen Mimarlik

Firmamızda çalışacak bay bayan fark etmez tam zamanlı Garson / Komi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Shaya

GENEL NİTELİKLER İstanbul Erenköy'de bulunan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar (Servis Elemanları)" arıyoruz...