İstanbul Anadolu Barista İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Barista
İstanbul Anadolu / Tümü Shaya
İstanbul Anadolu / Tuzla RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İŞ TANIMI Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için Barista pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. ARANAN TEMEL NİTELİKLER Lise veya turizm meslek yüksekokulu mezunu, İlgili alanda minumum 2 yıl deneyi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi

Sektörün Öncülerinden Olan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Üsküdar ve Bulgurlu şubelerine Yetiştirmek üzere "BARİSTALAR" arıyoruz. Çalışma Yeri : Bulgurlu Mah. veya Üsküdar Merkezde Bulunan Şubemiz. Barista pozisyonunda çalışacak Deneyimli veya Deneyimsiz arkadaşlar Arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Shaya
İstanbul Anadolu / Ümraniye Shaya
İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE, 19-29 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, KAHVE SUNUM VE ÇEŞİTLERİNİ BİLEN BARİSTALAR, 19-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKINDA G..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Shaya

İstanbul'da Ümraniye Lokasyonunda yeni açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu 'Barista'lar arıyoruz. İş Tanımı:..