İstanbul Anadolu Estetisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

*En az lise mezunu (tercihen Estetik ve Güzellik M.Y.O ya da lisesi), *Minimum 2 yıl sektör tecrübesi olan, *Güler yüzlü,enerjik,dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, *İletişim gücü yüksek ve takım çalışmasına yatkın, *Hasta/müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen..

İstanbul Anadolu / Maltepe Medical Solution

DERMASİA AİLESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ ? KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE , ALANINDA DENEYİMLİ ,UZMAN ESTETİSYENLER ALINACAKTIR. DERMASİA ALTAYÇEŞME MALTEPE 02163710555 05377234878..

İstanbul Anadolu / Kartal Megapol Hastanesi

ALEXANDRİTE BİLEN UZMAN ESTETİSYEN ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Medicaworld Estetik

Kurumumuza prezantable, güleryüzlü,Lazer Epilasyon ve Cilt bakımında tecrübeli ve satış Gücü yüksek estetisyenler arıyoruz. Kurumumuz ayrıca eğitim kurumudur Satış potansiyeli olan Estetisyenlere kurum yöneticiliği ünvanı verilecektir. Yetiştirilmek üzere Stajyer Estetisyenler de ayrıca başvu..

İstanbul Anadolu / Kartal Aplus Lazer Ve Güzellik Salonu

Kartaldaki Kliniğimize -Lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, -Dış görünümüne özen gösteren,bakımlı -Ekip çalışmasına yatkın, Hasta memnuniyetine önem vere..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Daisy Güzellik Salonu

MERKEZİMİZE İŞİNDE BAŞARILI SATIŞ TECRÜBESİ OLAN DİŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN ZAYIFLAMA, CİLT BAKIMI KONULARINDA TECRÜBELİ OLAN UZMAN ESTETİSYEN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

Kliniğimizde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Ekip çalışmasına yatkın, Gelişime açık ve sorumluluk sahibi, Diksiyonu düzgün, Hasta memnuniyetine önem veren, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim yeteneği güçlü, Tercihen estetisyenlik belg..

İstanbul Anadolu / Pendik Plastderm

Plastik cerrahi kliniğine diyot lazer kullanabilen deneyimli estetisyen aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Drm Polikliniği

Polikliniğimizde çalışmak üzere *Bölgesel İncelme ve Cilt Bakımı uygulamalarında uzman *Gerekli Eğitim ve Sertifikalara sahip * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşları aram..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Newlife Sağlıklı Yaşam Merkezine (Gebze Kahve Diyarı yanında bulunan) İletişimi iyi ve ürün satış kabiliyeti olan part time veya full time estetisyen alınacaktır...