İstanbul Anadolu Estetisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Ataşehir Cindy Güzellik Salonu

CİLT BAKIMI VE ZAYIFLAMA BİRİMİMZDE ÇALIŞACAK PROFESYONEL ESTETİSYEN ALINACAKTIR.SALONUMUZ BAYANLARA HİZMET VERMEKTE OLUP PAZAR HARİÇ 6 GÜN HİZMET VERMEKTEDİR. SABAH 9.30 AKŞAM 20.00 SAATLERİ ARASINDA MAAŞ+SSK+PRIM SİSTEMİ İLE BİZİMLE OLMAK İSTEYEN, SATIŞTA TECRÜBELİ, BİRİMİMİZDE SORUMLULUK ALABİLEC..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ecemlife

Estetisyen güzellik merkezi lazer epilasyon cilt bakımı dermaroller kavitasyon iğneli epilasyon bilen ve ürün satıcak müşteriyle güler yüzlü iletişim kurabilen konuşkan bayan aramaktayız saatler: 09:30 19:00 maaş+sigorta+yemek Acil aranmaktadır....

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

*En az lise mezunu (tercihen Estetik ve Güzellik M.Y.O ya da lisesi), *Minimum 2 yıl sektör tecrübesi olan, *Güler yüzlü,enerjik,dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, *İletişim gücü yüksek ve takım çalışmasına yatkın, *Hasta/müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen..

İstanbul Anadolu / Tuzla Cmr Güzellik Salonu

Tuzla' da 1 yıldır faaliyet gösteren güzellik salonumuzda görevlendirilmek üzere; * En az lise mezunu , * Uzman estetisyen veya estetisyenlik belgesi sahibi, * Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren ve yenilikleri taki..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vıa Clınıc

Bağdat Caddesindeki Kliniğimize Estetisyen Arıyoruz. -Prezentabl -Kendine Güvenen -İnsan İlişkileri Kuvvetli -Disiplinli..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Womens Güzellik Salonu

Salonumuza deneyimli, yeni mezun olmuş ya da eğitim almak isteyen estetisyen alınacaktır.Hevesli,güler yüzlü ve ekip çalışmasına uygun başvurular önceliklidir...

İstanbul Anadolu / Kartal Aplus Lazer Ve Güzellik Salonu

Kartaldaki Kliniğimize -Lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, -Dış görünümüne özen gösteren,bakımlı -Ekip çalışmasına yatkın, Hasta memnuniyetine önem vere..

İstanbul Anadolu / Maltepe Medical Solution

DERMASİA AİLESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ ? KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE , ALANINDA DENEYİMLİ ,UZMAN ESTETİSYENLER ALINACAKTIR. DERMASİA ALTAYÇEŞME MALTEPE 02163710555 05377234878..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Medica Plast

Ümraniye Şubemizde görevlendirilmek üzere ; *Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan *Hastane ortamında çalışabilecek, *Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, *Hasta memnuniyetine önem veren, insan ilişkil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Suu Estetik

15 yıldır Ataşehirde hizmet veren güzellik merkezimizde tecrübeli veya yetiştirilmek üzere estetisyenler alınacaktır.Adayların Ataşehir ve civarından başvurmaları rica olunur.Tercihen sigara içmeyen,işine bağlı,prezantabl olması gerekmektedir.Staj yapmak isteyen adaylar ayrıca değerlendirilecektir ..