İstanbul Anadolu Estetisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Kadıköy Estepoint Estetik Ve Güzellik

Kadıköyde bulunan polikliniğimiz için Lazer Epilasyon ve cilt bakımı bölümlerinde deneyimli özellikle Alexandrite ve diode lazer kullanmış güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Medica Plast

Pendik Şubemizde görevlendirilmek üzere ; *Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan *Hastane ortamında çalışabilecek, *Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, *Hasta memnuniyetine önem veren, insan ilişkiler..

İstanbul Anadolu / Maltepe Doreen Güzellik Merkezi

Sektöründe tecrübeli,satış konusunda uzman,iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek,sorumluluk sahibi olan estetisyen ve satış temsilciği yapacak ekip arkadaşı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Epiestetica Lazer Ve Güzellik Salonu

İSTANBUL MALTEPE BULUNAN GÜZELLİK SALONUMUZA - EN AZ 2 YIL DENEYİMİ BULUNAN -20-35 YAŞ ARALIĞI -ESETİSYEN OLARAK ÇALIŞABİLECEK - MEB BAĞLI BELGE VE SERTİFİKALARI BULUNAN -LAZER EPİLASYON, CİLT BAKIMI , ZAYIFLAMA KONULARINDA DENEYİMLİ -TERCİHEN İPEK KİRPİK , KALIC..

İstanbul Anadolu / Kartal Aplus Lazer Ve Güzellik Salonu

Kartaldaki Kliniğimize -Lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, -Dış görünümüne özen gösteren,bakımlı -Ekip çalışmasına yatkın, Hasta memnuniyetine önem vere..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

EROĞLU KLİNİK bünyesinde çalıştırılmak üzere halkla ilişkiler yönü kuvvetli, diksiyonu düzgün, görüntüsüne önem veren, prezentabl, hasta ve hasta yakınları ile sıcak ve seviyeli ilişki kurabilecek, estetik ve güzellik sektörüne ilgi duyan, tercihen estetisyenlik sertifikası olan, tercihen ingilizce ..

İstanbul Anadolu / Kartal Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED Şubelerinde çalışmak üzere; *Tercihen daha önce Candela marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri takip eden *İş disiplini ve sorumluluk sahibi..

İstanbul Anadolu / Kartal Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED şubelerinde çalışmak üzere; * Tercihen daha önce Candela ya da Cynosure marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış * Zayıflama ve Cilt Bakımı yapabilecek *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yeni..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Suu Estetik

15 yıldır Ataşehirde hizmet veren güzellik merkezimizde tecrübeli veya yetiştirilmek üzere estetisyenler alınacaktır.Adayların Ataşehir ve civarından başvurmaları rica olunur.Tercihen sigara içmeyen,işine bağlı,prezantabl olması gerekmektedir.Staj yapmak isteyen adaylar ayrıca değerlendirilecektir ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Medica Plast

Ataşehir Şubemizde görevlendirilmek üzere ; *Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan *Alanında tecrübeli *Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, *Hasta memnuniyetine önem veren, insan ilişkileri kuvvetli *İş disiplini ve..