İstanbul Anadolu Kasap İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Şirket / İş Tanımı Anadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun ola..

İstanbul Anadolu / Tümü CARREFOURSA

CarrefourSA İçerenköy Marketi'nin Kasap üretim alanında çalışacak Karkas Et İşleme - Kasap tezgahında satışa sunulan special ürünlerin hazırlanması ve müşteri hizmet konusunda tecrübeli Kasap Ustaları aramaktayız Aranan Nitelikler: 22 - 50 yaş ara..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Cemiltopuzlu Macrocenter Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişi..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Anadolu / Üsküdar CARREFOURSA

İş Tanımı Üsküdar Esatpaşa'da bulunan CarrefourSA Süper mağazamızda görevlendirilmek üzere, Kasap pozisyonunda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliği..

İstanbul Anadolu / Pendik CARREFOURSA

İş Tanımı Kurtköy CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış -Te..

Genel Nitelikler Gıda hijyeni ve kişisel hijyenine dikkat eden, Müşteriler ile iyi iletişim kurabilecek, En az 2 yıl tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın, İstanbul Anadolu Yakasında hizmet verdiğimiz 10 şubemiz lider konumda yer alan firmamızın şubelerinde ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ür..

İstanbul Anadolu / Maltepe Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyon..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünleri..