İstanbul Anadolu Kasap İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Öz Sağdıçlar Balıkçılık

TECRÜBELİ KASAP USTALARI ARANIYOR SULTANBEYLİ VE CİVARINDAN..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Şirket / İş Tanımı Anadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun ola..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

INSAN ILETISIMI IYI OLAN DENEYIMLI TEMIZ SATIS YAPABILEN UYUMLU TAKIM ARKADASLARI ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünleri..

İstanbul Anadolu / Maltepe Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyon..

İstanbul Anadolu / Tuzla UĞUR YEMEK

Tuzla Orhanlı da faaliyet gösteren Hazır Yemek Üretim Tesisimizde et işlemek üzere kasap alınacaktır. 1- Et kesim ve işleme konusunda en az 5 yıl tecrübeli 2- Askerlik hizmetini tamamlamış olan 3- Tempolu çalışabilecek, aktif, dinamik yapıda olanlar 4- İstanbul Anadolu yakası..

Şirketimiz bünyesinde çalışabilecek Kasaplar aramaktayız. Erkek adaylarımız için askerlik yapılmış olması tercih sebebidir. Anadolu yakasında ikamet eden...

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

İstanbul Anadolu / Beykoz Nebyan Doğal

Riva yakınlarındaki Paşamandıra mahallesinde yer alan kırmızı et işleme ve paketleme tesisimizde mevcut ekibimizle birlikte çalışacak bir Kasap Ustası arıyoruz. Nebyan Doğal olarak müşterilerimizin evlerine Karadeniz yaylalarında en doğal şekilde yetişmiş hayvanların etlerini, hijyen st..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" Rammar, İstanbul Anadolu Yakası Şubelerinde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyor. Görev Tanımı Sorumluluk alanı içinde Müşteri Memnuniyetini esas alarak ürün tanzimi, teşhiri ve satış işlemlerini gerçekleştirmek...