İstanbul Anadolu Kasap İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Çekmeköy CARREFOURSA

Şirket / İş Tanımı Çengelköy'de bulunan CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap; Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Şirket / İş Tanımı Anadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun ola..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bumarket

ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK KASAP ŞEFİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Demtaş Gıda Marketleri

Erenköy ve Bostancı civarında Demtaş Mağazalarımızda çalışacak bay deneyimli kasap aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

İş Tanımı Mağazamızın Kasap Reyonunu satışa hazır bulundurmaktan, Reyonda eksik bulunan ürünlerin siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin Kasap Reyonu içerisinde standartlara uygun olarak teşhir ve düzenini sağlamaktan, Müşterilerimizin ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Cemiltopuzlu Macrocenter Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Vadi Market

Ümraniye şerifalideki marketimize kasap aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" Rammar, İnsan ilişkilerinde başarılı, Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, Güler yüzlü Kasap ve Şarküteri personelleri arıyor...