İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mhz Elektronik

Çekmeköy Madenler’de bulunan işletmemize; TRAFO, bobin işlerinde en az 2 yıl tecrübeli, ELEKTRİK- Elektronik yüksekokul mezunu MÜHENDİS aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Totik Otomotiv

Totik Otomotiv yedek parça fabrikasında kalite kontrol mühendisi olarak çalışacak genç bir mühendise ihtiyacımız vardır.Makina ya da Otomotiv mühendislikleri mezunu...

Çevre Görevlisi faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun ve Çevre Görevlisi belgesine sahip Çevre Danışmanlık Sektöründe en az 6 ay tecrübe sahibi Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı belgesine sahip (tercihen) Seyahat engel..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz otomatik depo sistemleri alanında faaliyet gösteren Alman menşeili iş ortağımız için aşağıdaki niteliklere uygun bir “Proje Mühendisi” arayışımız bulunmaktadır. • Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden; tercihen Makine Mühendisliği, İnşaat Mühend..

İstanbul Anadolu / Pendik Viking Plastik Sanayı Ve Ticaret Ltd. Şti

Yeni Kurulmuş olan yabancı ortaklı firmamızda, PVC foam levha üretimi yapılacaktır. Çok iyi Ingilizce konuşabilen, tercihen PVC foam levha üretim hattında tecrübesi olan, PVC hammadeleri , polymerler vs konusunda bilgili, yeni, değişik teknolojilere açık, üretimin her aşamasında çalışabilecek, kend..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Gps Dizayn Metal Ve Ahşap Maağaza Ekipmanları

GENEL NİTELİKLER Gps dizayn Mutfak&Banyo, Satış Departmanında görevlendirilmek üzere "Satış Sorumlusu" olarak; • Üniversitelerin İşletme, Mühendislik, Mimarlık veya İç Mimarlık bölümlerinden mezun, • Mutfak ve Banyo sektöründe en az 3 yıl deneyimli, • B sınıfı sürücü belgesin..

İstanbul Anadolu / Ümraniye İmes Mühendislik

Elektrik tesisat proje dizayn, çizim ve hesaplama konularında deneyim sahibi , Elektrik Mühendisi takım arkadaşı arayışımız vardır...

2013 den beri, inovatif, robotik çözümler ile Ar-Ge temelli projeler yürüten firmamıza; - İleri seviye endüstriyel robot (tercihen KUKA) programlama bilgisine sahip - Robot uygulamalarının programlama işlemlerini yürütecek - Robotlu Üretim Hatlarında PLC programlama ve ot..

2013 den beri, inovatif, robotik çözümler ile Ar-Ge temelli projeler yürüten firmamıza; Herhangi bir CAD yazılımını aktif olarak kullanabilen, - Seyahat engeli olmayan - Tercihen en az orta seviye İngilizce bilgisine ve B sınıfı ehliyete sahip, - Askerlik ile ilişkisi olma..

Akıllı Ev Otomasyon sistemleri üreten firmamızın Arge bölümü için; * C proglamlama dillerini ve Java bilen, * Mikrodenetleyiciler konusunda tecrübeli, * Konulara Analitik yaklaşabilen, * İngilizce bilen, gelişime açık, mesleğini seven, meraklı, * Dökümantasyo..