İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Ümraniye Artı Mekanik

mekanik tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamıza makine mühendisliğinden yeni mezun yetiştirilmek üzere bayan mühendis alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Embi Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti

* Unlu mamuller sektöründe tecrübeli olması tercih sebebidir. * En az 3-5 Yıl Üretim Müdürlüğü yapmış * İS0 9001 ve İSO 22000 konularında bilgili * Üretim aşamalarının kontrolu, ve koordinasyonunu sağlayacak * SORUMLU YÖNETİCİ GIDA MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR. İgili K..

İstanbul Anadolu / Pendik Gümüşay Grup

Aranan Nitelikler Genel Nitelikler: - Çalışma alanı betonarme yapılar olan, - Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olan, - Asgari 3 yıl proje deneyimli - Autocad ve MS Office programlarını iyi derecede bilen - İş güvenliği ve kalite Yönetimi Sistemi eği..

İstanbul Anadolu / Kadıköy J. J. Elektronik İnşaat Sanayi

Firmamız Tren , Metro gibi elektrikli araçların bakım onarımında görev almaktadır. *Haydarpaşa gar sahasında bulunan şantiyemizde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip elektrik-elektronik mühendisi aramaktayız. * Office programlarını bilen * Üniversiteleri..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bcb Otomasyon Ürünleri

Üniversitelerin Makine Mühendisliği,Mekatronik Mühendisliği veya Teknik Eğitim bölümlerinden mezun, Hidrolik sistemler konusunda bilgi ve tecrübesi olan, MS Office programları ve MRP (Logo, Micro vb) programı kullanabilen, Tercihen Yabancı Dil bilen, Araştırmacı, pazarlık gü..

İstanbul Anadolu / Kartal Seyhan Asansör

asansör bakım firmasında çalışmak üzere aktif olarak araç kullanabilen askerlikle ilişiği olmayan otoket çiziminden anlayan sahadada çalışabilecek kartal ve çevresinde ikamet eden makine mühendisine ihtiyaç vardır. Not daha önce asansör firmasında çalışmış olanlar tercih sebebidir..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Karal Soğutma

SOĞUTMA ALANINDA HİZMET VERDİĞİMİZ FİRMAMIZA MAKİNE MÜHENDİSİ ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bortek Mühendislik

Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Mekanik tesisat projelerini (ısıtma, soğutma, sıhhi tesisat, yangın ve havalandırma) okuyabilen , Projeler üzerinden keşif, metraj çıkarma ve teklif hazırlama konularında deneyimli,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Itech Elektrık Proje Taahhüt Ltd. Stı.

Sorumluluğunu aldığı işleri gerek ofis içerisinde, gerekse İşveren ile olan görüşmelerde paylaşım ve koordinasyon tecrübesi ile projeye yön verebilecek, ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk alarak insiyatif kullanabilecek, - Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Bölümlerinden mezu..

İstanbul Anadolu / Pendik Bulutlu Denizcilik

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirmek üzere Deneyimli ve ya Deneyimsiz "SERVİS MÜHENDİSİ" aramaktayız; - Üniversitelerin Elektrik, Elektrik-Elektronik ve ya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun (veya bitirme durumunda 4. sınıf öğrencisi),..