İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Ataşehir Dudullu Bostancı Metro Yapım Ortaklığı

İstanbul'da yapımı devam eden Dudullu Bostancı Metro Projesinde görevlendirmek üzere, Elektrik Mühendisi aramaktayız Aranan Nitelikler; •En az 3 yıl deneyimli •Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, •Office programlarına hakim, ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Firmamız Sporcu Gıdaları ve Gıda Takviyeleri sektöründe 2005 yılında faaliyetine başlamış ve bu günlere başarıyla gelmiştir. Dünyanın tanınmış markalarının distribütörü ve ithalatçısıdır. Şirketimizin İthalat ve Ruhsatlandırma departmanına şirketimize gelişim ve değişimde ivme katabil..

İstanbul Anadolu / Kartal Uzn Grup İnşaat

Şirketimiz bünyesin çalışmak üzere en az 1-2 yıl tecrübeli office programlarını, autocad, sta4cad ve staticad programlarını kullanabilen. Daha önce statik proje çizebilen ve kentsel dönüşüm performans analizi, dosyalama ve belediye takibini yapabilen. B sınıfı ehliyeti olan inşaat mühendisi aramakta..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Akkor Proje Mühendislik

Sultanbeyli proje ofisimizde çalışmak üzere, mekanik tesisat proje çizimi konusunda ilgili yönetmeliklere hakim, Autocad programını hızlı kullanabilen, konusunda deneyim sahibi ekip arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal Erkuşlar Makina Ve El Aletleri

TORNA OPERATÖRÜ ilanı : ERKUSLAR MAKINA VE ALETLERI SANAYII VE TIC. A.Ş,. 0,5 tondan 50 tona kadar olan standart elektrikli ve zincirli vinçler ile daha üzeri kapasitede tek kiriş ve çift kiriş köprü sistemleri ,1957 yılından itibaren Türkiye ve yurtdışı müşterilerine en uygun alternati..

İstanbul Anadolu / Tuzla İssan Kimya

* Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, en az 1 yıl deneyimli * Tercihen çevre görevlisi belgesine sahip, çevre mevzuatı ve uygulamalarına hakim olan * Çevre sistemleri & Atık yönetimi mevzuatlarına hakim, yasal sorumlulukları yerine getirebilecek * Çed ,çevre deneti..

İstanbul Anadolu / Beykoz Adelsan Mühendislik

Elektrik Taahhüt sektöründe hizmet veren firmamız için aşağıdaki niteliklerde bayan elektrik mühendisi arayışımız vardır. * Autocad programı kullanabilen *Office programlarına hakim *Keşif, metraj ve hakediş yapabilen ,Elektrik Projelerine hakim *Seyehat engili olmay..

İstanbul Anadolu / Pendik DOĞUŞ ÇAY

Genel Nitelikler; • Üniversitelerin GIDA mühendisliği bölümünden mezun, • İyi derecede (Okuma-Yazma) ingilizce bilen, • (Tercihen) üretim sektöründe en az 3 yıl deneyimli, • MS Office programlarına hakim, • Takım çalışmasına yatkın, • Analitik düşünebilen v..

DOĞALGAZ PROJESİ ÇİZECEK, SAHADA İŞ TAKİBİ YAPABİLECEK, SORUMLULUK SAHİBİ MAKİNE MÜHENDİSİ...

İstanbul Anadolu / Tümü Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Otomotiv ana sanayisinde lider ve milli bir teknoloji şirketi olma vizyonuyla faaliyet gösteren fabrikamızın Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde sorumluluk almaya istekli, ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkileri güçlü, vizyonu geniş bir Servis Mühendisi arıyoruz...