İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Ümraniye Oniki Eğitim Merkezi

İŞ AÇIKLAMASI İLKÖĞRETİM VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE, OKULA TAKVİYE VE SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN ÖZEL DERS VE GRUP DERSLERİ VEREN KURUMLARIMIZDA ÇALIŞACAK HER BRANŞTAN ÖĞRETMEN ARANMAKTADIR. *PART TIME ÇALIŞMA İMKANI VARDIR. *EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ DE BAŞVURU YAPABİLİR...

Özel Çekmeköy Uğur ÖZEL ÖĞRETİM KURSU veya Özel Çekmeköy ETÜT EĞİTİM MERKEZİ'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılında görevlendirmek üzere Matematik Öğretmeni alınacaktır. Sıcak bir aile ortamında ekip ruhu ile çalışacak, kurumsal kültüre sahip, üretken, özveril..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Oniki Eğitim Danışmanlık

ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDAKİ EĞİTİM KURUMLARINA TAM VE KISMI ZAMANLI ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR AYRICA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Birey Özel Öğretim Kursu

İletişim becerisi yüksek, Deneyimli, Alanında uzman, Özverili, Öğretmenlik formasyonuna uygun, Diksiyonu düzgün, hitabeti güçlü, Matematik-Kimya Öğretmeni arayışımız vardır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Hız Eğitim Danışmanlık

Kurumumuza, her seviyede birebir ve grup dersleri verecek deneyimli branş öğretmenleri alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Fen Bilimleri

EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ TÜM BRANŞLARDAN ÖĞRETMEN ALIMI OLACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Çözüm Dergisi Dershaneleri

Atalar Çözüm Etüt Merkezi Kartal Fen Bilimleri Etüt Merkezinde çalışmak üzere tecrübeli Türkçe Matematik Fen Bilgisi Sosyal Bilgiler İngilizce Rehberlik Branşlarında tecrübeli öğretmenler alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Parlak Adımlar Anaokulu

Çekmeköy'deki anaokullarımızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. -Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun, -Çocuklarla iletişim gücü yüksek, -Küçük yaş gruplarıyla en az 4 yıl çalışmış, -Yenilikleri ve değişimleri takip ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Parlak Adımlar Anaokulu

Çekmeköy'de bulunan anaokullarımıza aşağıda bulunan niteliklere sahip anaokulu öğretmenleri alınacaktır. -Alanında en az 5 yıl deneyimli, -İletişim gücü yüksek, -Değişim ve yenilikleri takip eden, -Dış görünüşüne özen gösteren, -Takım çalışmasına yatkın..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Uğur Okulları

UĞUR EĞİTİM KURUMLARI bünyesinde ÖZEL ÖĞRETİM KURSU ve ETÜT MERKEZİ alanlarında hizmet verecek, ATAŞEHİR, KADIKÖY, ERENKÖY ve KURTKÖY'de yeni açılan şubelerimizde çalışmak üzere, Tercihen dershane tecrübesi olan, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, Öğretmenlik mesleğini sever..