İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Evre Etüt Eğitim Merkezi

Sarıgazi merkezdeki Etüt merkezimizde 5,6,7,8 .sınıflar için Atama sıkıntısı olmayan yada ilk defa atanacak Bayan Türkçe, SosyalBilgiler ve İngilizce öğretmenleri alınacak...

İstanbul Anadolu / Tümü Akad Basın Yayın

Türkiye genelinde MEB onaylı uzaktan Eğitim Dershanesinin üretmiş olduğu Canlı Eğitim paketlerinin ÖĞRENCİ KAYDI,TANITIM VE SATIŞINDA görevlendirilmek üzere EMEKLİ ÖĞRETMENLER ve PART TİME - FULL TİME ÇALIŞACAK Bay-Bayan Öğretmenler alınacaktır. • istihdam edilecek EMEKLİ ÖĞRETM..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize tüm branşlardan öğretmen alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok i..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Özel Zuhal Abla Anaokulu

Kurumumuza Ön lisans (2 yıllık) çocuk gelişimi veya Okul Öncesi eğitimi mezunu olup ayrıca devlete bağlı bir okulda minimum iki sene çalışmış, kurumumuz yakınında ikamet eden çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenleri arıyoruz. Üsküdar Barbaros mahallesi çevresi tercihimizdir ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Akıl Bahçesi Etüt Merkezi

ATAŞEHİR'deki Etüt Merkezine Sınıf öğretmenleri alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Yaprak Anaokulu

Maltepe'de Bulunan Anaokulumuza; Sınıf Öğretmeni Ve Yardımcı Alınacaktır...

Yeni açılan etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere öğretmenler alınacaktır. En az 1 yıl tecrübeli, alanına hakim, insani ilişkileri kuvvetli öğretmen arkadaşları bekliyoruz..

İstanbul Anadolu / Kartal Ünsev Fen Bilimleri Okulları

Yeni açılacak şubemizde çalışacak deneyimli sınıf öğretmenleri alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Özel Mine Anaokulu

Anaokulumuzda çalışmak üzere sınıf ögretmenleri ve yardımcı öğretmenler aranıyor. Tecrübeli güler yüzlü çocuklarla iletişimi güçlü öğretmenler alınacaktır. Telefonla iletişime geçebilirsiniz. 0216 621 80 46 0532 735 92 96..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Yetenek Anaokulu

Türkiye’de ilk olarak uygulanan yetenek anaokulu modeli ile eğitim veren Lider Yetenek Anaokullarına 2 – 4 yıllık çocuk gelişimi mezunu, en az 2 yıl tecrübeli tam zamanlı 3-4-5 yaş grubu için anaokulu öğretmeni takım arkadaşları arıyoruz. Aradığımız nitelikler; -Çocuk gelişimi ..