İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen

Veritas Yurt Dışı Eğitim Kurumları Bünyesinde SAT- AP - IB konularında ders ögretmeni ve proje danışmanı olarak yetiştirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Yurt dışı üniversitelerin Mühendislik, Matematik ve Fizik Bölümlerinden mezun veya Türkiye de ingilizce egitim v..

İstanbul Anadolu / Maltepe Köknar Kreş Ve Gündüz Bakım Evi

KÜÇÜKYALI KÖKNAR ANAOKULUMUZA 3-4 YAŞ VE 4-5 YAŞ GRUPLARINDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ; POZİTİF, AKTİF VE YENİLİKLERE AÇIK. SİGARA KULLANAMAYAN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ (MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNLARIDA BAŞVURABİLİR)...

İstanbul Anadolu / Pendik Prestij İstanbul

KURTKÖY DEKİ ETÜT MERKEZİMİZ İÇİN, MATEMATİK , FEN BİLGİSİ , TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BRANŞ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. TERCİHEN... -İLK VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ÖDEV KONUSUNDA DESTEK VEREBİLECEK. -TEOG ÖĞRENCİLERİ İÇİN TECRÜBELİ -YARI ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mavi Penguen Anaokulu

Kız Meslek Lisesi ya da Üniversite Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun, Çocukları ve işini seven, İşinde ilerleme hedefleri olan, Okul öncesi öğretmenliği konusunda kendini sürekli geliştirmeye açık, Çözüm odaklı, Sigara kullanmayan,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye İstanbul Hedef Eğitim Kurumları

YGS ve LYS konularında, Tecrübeli , AZ TECRÜBELİ ,Tecrübesiz, HER BRANŞTAN ÖĞRETMEN ALINACAKTIR. STANBUL HEDEF TEMEL LİSESİ Yukarı Dudullu Mah. Alemdağ Cad.No:772 ÜMRANİYE-İSTANBUL..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özikizler Çocuk Yuvası

ANAOKULUMUZA ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU ÖĞRETMEN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

*alanında kendine güvenen, *iletişim gücü yüksek, *ekip çalışmasına uyum sağlayabilen, *uzun soluklu çalışma düşünen, *yoğun çalışmaya ayak uydurabilen, *gelişime açık, *kendini geliştirmek isteyen, *tercihen dershane ve okul tecrübesine sahip, *insiya..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Hasan Agca Dershaneleri

TEOG,LYS,YGS sınavlarına öğrenci hazırlayan etüt eğitim kurumumuza matematik ,Türk dili ve edebiyatı (türkçe), fen ve teknoloji (fizik,kimya,biyoloji), sosyal bilgiler ,tarih alanında tecrübeli,özel ders deneyimi olan,veli-öğrenci iletişimi güçlü,kendini geliştirmeye açık,iddialı öğretmenler alınaca..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Helen Doron Anaokulu

OKULUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇOCUK GELİŞİMİ ÖN LİSANS, LİSANS, ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU ÖĞRETMENLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Bilge Kalem Eğitim Ve Danışmanlık

İstanbul genelinde güvenli bulduğumuz velilerimize evlerinde her seviyede matematik dersi verebilecek Üniversiteli Öğretmen arıyoruz. Üniversitede okuduğunuz bölüm önemli değil. Yeterli matematik bilgisine sahip olup bilgiyi aktarabilme becerinizin olması yeterlidir. Öğrencilerimizle dönemsel ya da ..