İstanbul Anadolu Resepsiyonist İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Anadolu / Beykoz Firma Adı Gizli

Kavacık'ta bulunan genel müdürlük projemizde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun "Santral Görevlisi" arayışımız bulunmaktadır. -En az Lise tercihen MYO mezunu, - MS Office uygulamalarına hakim - İletişim becerileri gelişmiş -Dış görünümüne özen veren,..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kuzen Otel

GENEL NİTELİKLER Kadıköy de Butik Otelimiz de misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren, Kadıköy’ün tam merkezinde lüks otelimizde çalışmak ister misiniz? - Tercihen Turizm Fakültesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, - Akıcı ve nitelikli bir diksiyona sahip, - Dışa..

İstanbul Anadolu / Ataşehir GROUP 34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Genel Nitelikler İstanbul Anadolu yakasında bulunan , satış ve servis hizmeti veren Otomotiv Sektöründe kurumsal kimliğe sahip olan şirket projemiz için Ataşehir de görevlendirilmek üzere Resepsiyonist pozisyonunda takım arkadaşı aranmaktadır. Aranan Nitelikler: ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Grand As Hotel

Ön Büro Departmanı'nda görevlendirilmek üzere; -Tercihen 2 yıllık veya 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -En az 1 yıllık iş tecrübesi olan, -İyi derecede İngilizce bilen, -Güleryüzlü, diksiyonu düzgün, personel aramaktayız. İş Tan..

İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness & Spa

Mavi Clup Fitness & SPA Merkezimizde üye karşılama & resepsiyon bölümümüzde görevlendirilmek üzere ; - Resepsiyon Üye kayıt ve karşılama bölümlerinde en az 1 yıl tecrübesi olan - Müşterileri karşılayıp kayıtlarını alabilecek, sistemden takip yapabilecek - Diksiyonu düzgün,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Arkem Hotel & Suıte 2

OTELLERİMİZE ÇALIŞACAK GÜLER YÜZLÜ, İLETİŞİM GÜCÜ YÜKSEK, İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ VE BİLGİSAYAR KULLANABİLEN BAY PERSONELLER ARANMAKTADIR...

Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş.; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri - Data Center Kurulum Hizmetleri -..

İstanbul Anadolu / Maltepe RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, anadolu yakasında yer alan marka bir projenin spor tesisinde görevlendirilmek üzere Resepsiyonist pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Gelen-Giden misafirlerin, karşılanması, ilgili kişi ve birimlere yönlendi..