İstanbul Anadolu Resepsiyonist İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Anadolu / Ataşehir Tepe Servis A.Ş

İstanbul Anadolu yakası Batı Ataşehir Bölgesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Resepsiyonist" arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise mezunu, - Müşteri memnuniyetini ilke edinen, - Tercihen perakende/ hizmet sektöründe danışma/info büro/müşteri ilişkiler..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Suadiye Hotel

- İyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebi). - Üniversite ve dengi okullardan mezun. - Tercihen Opera PMS sistemini bilen. - Vardiyalı çalışma sistemine uyan. - Misafirlerimizle iyi iletişim kurabilecek, problem çözme yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Kadıköy SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Şirket / İş Tanımı Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? RESEPSİYONİST Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist_ Dudullu ilanlarına göz atabilirsiniz.Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. Resepsiyonist_ Dudullu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Elite Park

Apart Otellerimizin yoğun telefon trafiğini yönetebilecek Rezarvasyonist Aranıyor Not : Çalışma saatleri öğle 12:00 den gece 00:00 olmak üzere 12 saattir Aranan Nitelikler; - Tercihen muhasebe bilgisi olan, - Müşteri ile iyi iletişim kurabilen, - İ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Bestfit A. Ş.

Bestfit A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist ilanlarına göz atabilirsiniz.Bestfit A. Ş. Resepsiyonist ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Pendik Emsa Palace Otel

Pendik / Kaynarca'da bulunan otelimiz için deneyimli Ön Büro Şefi / Resepsiyonist. En az orta seviye İngilizce gerekmektedir...

İstanbul Anadolu / Pendik Gymstar Fıtness Club

Kurtköy yenişehirde dumankaya konsept içinde yer alan spor salonumuza diksiyonu düzgün, Güler yüzlü, iletisimi kuvvetli,..shift'li (08:00 ile 16:00) (15:00 ile 23:00) arası saatlerine uygun çalışabilicek bayan arkadaş arıyoruz. TESİSİMİZ 4000 M2 alana kurulu dans dersleri(zumba,total bady,crun..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Grand As Hotel

Kadıköy' de bulunan Grand As Hotelimizin Ön Büro Departmanı'nda görevlendirilmek üzere; -Tercihen 2 yıllık veya 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -En az 1 yıllık iş tecrübesi olan, -İyi derecede İngilizce bilen, -Güleryüzlü, diksiyonu düzgün, ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rüyam Otel

Kadıköy'deki otelimizde 16.00-24.00 saat aralığında çalışacak bay resepsiyonist arıyoruz. İngilizce bilmek, otel müşteri kayıt programlarını kullanabilmek ve iş tecrübesine sahip olmak şarttır. Gece yarısı iş çıkış saati olacağından ulaşım sorunu yaşamayacak adayların başvuruda bulunmasını önemle h..