İstanbul Anadolu Resepsiyonist İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Anadolu / Maltepe Bms Group

İstanbul-Maltepe’de bulunan projemizin Cafe birimininde görevlendirmek üzere resepsiyonist aramaktayız. En az lise mezunu, Güler yüzlü, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, Benzer sektörde en az bir yıl deneyimi olan, Dış görünümüne özen gösteren, MS Offic..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rüyam Otel

Kadıköy'de faaliyet gösteren Rüyam Otel'de çalışmak üzere resepsiyonist arıyoruz. Mesai saatleri 16.00-24.00 arasında olacaktır. İngilizce bilen, iş tecrübesi olan, otel kayıt programlarını kullanabilen, Anadolu yakasında oturan, erkek personel adaylarının başvuruları değerlendirilecektir...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Bestfit A. Ş.

İstanbul Anadolu yakası Batı Ataşehir Bölgesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Resepsiyonist" arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise mezunu, - Müşteri memnuniyetini ilke edinen, - Tercihen perakende/ hizmet sektöründe danışma/info büro/müşteri ilişkiler..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pasha Moda Hotel Mustafa Levent Aksoy

Kadıköy Bahariyede bulunan otelimize iyi derecede İngilizce bilen,kesinlikle dış görünüşüne özenli, iletişimi kuvvetli, liderlik vasıflarına sahip, gerektiğinde idari işlerde insiyatif alabilecek , tercihen deneyimli resepsiyonist aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Adalar Çukuroğlu Gıda Ltd Şti

Büyükada da açılacak olan otelimize resepsiyonist alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Club Aydınoğlu

İdealtepe Aydınoğlu otelde çalışacak, Anadolu yakasında ikamet eden *İngilizce dil bilen *Elektra programını iyi derecede kullanabilen *En az iki yıl tecrübeli *Esnek çalışma saatlerine uyumlu *Diksiyonu düzgün , prezentabl *Dış görünüşüne dikkat eden..

İstanbul Anadolu / Pendik Myy Hotel

Halkla ilişkileri iyi olan akşam ve gece shiftinde çalışacak erkek adaylar için ehliyeti olan ingilizce konuşabilen adaylar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Club Aydınoğlu

Anadolu yakasının en seçkin fitness merkezlerinden birisi olan kulübümüzün Halkla İlişkiler Departmanına bayan elaman alınacaktır. HALKLA İLİŞKİLER ELEMANININ GÖREVLERİ -Kulüp içindeki departmanlar arasında bilgi akışını sağlamak, -Üyelerin ve misafirlerin giriş,çıkış..

İstanbul Anadolu / Maltepe Medical Solution

KLİNİĞİMİZE RESEPSİYONİSTLER ALINACAKTIR. SATIŞ KABİLİYETİ YÜKSEK ,PREZENTABL, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ İYİ , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, GÜZELLİK MERKEZİ TECRÜBELİ , RANDEVU ve TELEFONLARA HAKİM,KASA VE POS CİHAZI BİLEN AKTİF RESEPSİYONİSTLER ALINACAKTIR. İLGİLENEN ADAYLARIN CV LERİ DEĞERLENDİRİ..