İstanbul Anadolu Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Aktürk Rapsodi Evleri Sitesi

Anadolu yakasında bulunan, prestijli 563 dairelik sitemizde çalıştırılmak üzere; Ekibinde çalışan personelin günlük iş akışlarının görev tanımları doğrultusunda yapılmasını sağlamak, Departman personelinin sorumlu oldukları tüm alanlarda azami temizlik ve düzen sorumluluklarına uymaların..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz AVM projemizde görevlendirilmek üzere "Vardiya Amiri" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER Ümraniye'de yer alan AVM projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun Güvenlik Amiri alınacaktır. Aranan Nitelikler ; - Ön lisans veya Li..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sinus Elektronik

* MYO veya meslek liselerinin Elektronik bölümünden mezun, * Anadolu yakasında ikamet eden, * Benzer pozisyonda en az 3 yıl TH dizgi deneyimine sahip, * Dip dizgi malzeme hazırlığında kullanılan makinelerin işletimini yapabilen, (Radial- Aksiyel kesim) * Dizgi bandının deng..

İstanbul Anadolu / Tuzla DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

TUZLA MARİNA Projemiz için Tecrübeli Makine ve Kimyasal bilgisi olan deneyimli temizlik Şefi ve Şef Yardımcısı aranmaktadır. İlgilenenlerin DENİZ ASLAN 0530 632 90 79 numaradan irtibata geçmeleri rica olunur..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimiz için Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek, *Asgari Li..

İstanbul Anadolu / Kartal Akbey Özel Güvenlik

BİRLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. CADDE AYDINLI MEVKİİ TUZLA'DA BULUNAN PROJEMİZE ÖGG KİMLİKLİ 25-40 YAŞLARINDA BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ: 1750+150(YOL)+PROJEDEN YEMEK+SGK+KIYAFET MEHMET MUCUK..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Loft Mühendislik

Şantiyemizde devam eden Mekanik Tesisat projemizi uygulama ve kontrol sürecinde destek olacak en 2 yıl tecrübeli personel aramaktayız..

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

***LÜTFEN İLGİLENEN ,ADAYLARIN ARANAN ÖZELLİKLERİ VE KOŞULLARI OKUYUP-ANLAYARAK "FOTOĞRAFLI CV " İLE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR. FOTOĞRAFSIZ CV LER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR ÇALIŞMA GÜNLERİ PAZARTESİ -CUMARTESİ ÇALIŞMA SAATLERİ 8.30-19.00 MUHASEBE SORUMLUSU..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

35 Yıldır Teneke Ambalaj üretimi yapan firmamıza BANT ŞEFLERİ arıyoruz. İŞ TANIMI : • Bant kurulumu, yönetimi ve ürün kalitesinden sorumlu olacak, • Ürün detaylarına göre personel ve makine kapasitesi ayarlayacak, • Az modellerde bantta hızlı değişimi yapacak,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ics Güvenlik Ve Koruma Hiz.

Bağdat caddesinde bulunan şantiyemiz için proje müdürü olarak görev alacak , • Üniversitelerin Mimarlık – İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Şantiye ve teknik ofis deneyimi olan, • Proje tasarım, saha uygulama konularında tecrübeli, • Onaylanan projelerin diğer disipl..