İstanbul Anadolu Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. TÜRKİYE GENELİ OFİS MUTFAK TEMİZLİK ALANINDA ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR 0549 807 43 70..

İş Tanımı Kat Hizmetleri departmanı iş talimatları doğrultusunda; misafir oda ve yatak bloklarının temiz ve düzenli olmasını sağlamak amacıyla gerekli uygulamaları yürütmek üzere "Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı" aramaktayız. Organizasyon şemasında: Kat Hizmetleri Müdürüne bağlıdır ve r..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimizde çalıştırılmak üzere Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek,..

Kadıköy/Merdivenköy'de bulunan mali müşavirlik şirketimizde çalıştırılmak üzere, - En az 5 yıl muhasebe bürosu veya muhasebe bürosu yönetimi tecrübesine sahip, - Ekip çalışmasına uygun, - LUCA (MMP) muhasebe programını iyi bilen, - Vergi, SGK, Muhasebe konularına hakim,..

İstanbul Anadolu / Pendik Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Maltepe Galipoğlu İnşaat

Özellikle sanat yapıları,köprü,viyadük,metro istasyon binaları işlerinde tecrübeli inşaat mühendisleri aranmaktadır.B sınıfı ehliyet gerekmektedir.Autocad bilgisi,hakediş ve metraj hesaplarına vakıf,şantiye tecrübeli olması gerekmektedir.250 kişi çalışanı olan alt yüklenici firmamıza, sorumluluk ala..

İstanbul Anadolu / Maltepe Frekans Elektrik Proje Taahhüt

Üniversitelerin Elektrik ve/veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, şantiye saha çalışmalarını yürütebilecek, ekip yönetimi yapabilecek , sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasını seven, çözüm odaklı, iyi derecede MS Office ve Autocad kullanabilen, B sınıf araç eh..

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

MUHASEBE SORUMLUSU İLGİLİ MESLEK YÜKSEKOKULU , TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU ÖDEME TABLOLARI AYLIK RAPORLARIN HAZIRLANMASI VE TAKİBİ MUHASEBE : CARİ HESAPLAR -SATICILAR -MÜŞTERİLER, -PERSONEL,- -ORTAKLAR, -SGK İŞLEMLERİ -BANKALAR,KASA..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özevru Tekstil

Kurumsal firmamız OZEVRU TEKSTİL'de çalışmak üzere aşağıdaki pozisyonlarda eleman aramaktayız. Müracat için telefon ile başvuru yapabilirsiniz. Tekstil aksesuar takipçisi Kesim şefi Paket şef Makinacı Kontrolcu Overlokçu Son ütücu..