İstanbul Anadolu Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Tuzla DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Kurtköy AVM projemiz için civar semtlerde ikamet eden DENEYİMLİ BAY temizlik şef aranmaktadır. İlgilenlerin mesai saatleri içerisinde ÜMİT BEY ile görüşmeleri rica olunur Ümit Bey Telefon : 0538 063 75 06..

İstanbul Anadolu / Kadıköy GROUP 34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Genel Nitelikler İstanbul Anadolu yakasında bulunan , satış ve servis hizmeti veren Otomotiv Sektöründe kurumsal kimliğe sahip olan şirket projemiz için Maaş+Agi+Yemek imkanlarıyla Bostancı da görevlendirilmek üzere Temizlik Şefi pozisyonunda takım arkadaşı aranmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

MUHASEBE SORUMLUSU İLGİLİ MESLEK YÜKSEKOKULU , TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU ÖDEME TABLOLARI AYLIK RAPORLARIN HAZIRLANMASI VE TAKİBİ MUHASEBE : CARİ HESAPLAR -SATICILAR -MÜŞTERİLER, -PERSONEL,- -ORTAKLAR, -SGK İŞLEMLERİ -BANKALAR,KASA..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Firmamıza bağlı projelerde görevlendirilmek üzere Temizlik Vardiya Amiri (Bayan) alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -En az Lise mezunu, -Temizlik Sektöründe min.3 yıl tecrübeli, -MS Office programlarını kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Maltepe / Zümrütevler'de bulunan site projemiz için Güvenlik Vardiya Amir'i alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 38 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, Prezentabl, - Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,..

İstanbul Anadolu / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. TÜRKİYE GENELİ OFİS MUTFAK TEMİZLİK ALANINDA ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR..

İstanbul Anadolu / Tuzla DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Tuzladaki projemiz için BİLGİSAYAR kullanmayı bilen tecrübeli BAY- BAYAN ŞEF aranmaktadır. MÜRACAT: TAYLAN BEY:0530 224 27 59..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Bina Temizliği Konusunda Tecrübeli gece çalışacak işletme Şefine ihtiyacımız vardır. bay-bayan işletme şefine ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimizde çalıştırılmak üzere Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ekspress Temizlik Hizmetleri

Ümraniye bölgesinde spor salonu projelerimize bay bayan temizlik şefi aranmaktadır...