İstanbul Anadolu Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sekreter
İstanbul Anadolu / Ümraniye Vsf İnşaat

Gelen telefonlara bakmak ve ilgili kişilere yönlendirmek. Ofis içi düzeni sağlamak Seyahat planlama ve organizasyon işleri Gelen misafirleri karşılamak ve ikramda bulunmak. Kargo gönderimi ve takibi. Ön muhasebe ve resmi evrakları takip etmek..

İstanbul Anadolu / Pendik Cesur Gayrimenkul Danışmanlık

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BİLGİSAYAR KULLANMASINI BİLEN GELEN TELEFONLARI KARŞILAYACAK SEKRETER ALINACAKTIR SGK+ MAAŞ + YEMEK..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Firma Adı Gizli

Ataşehirde bulunan denizcilik firmamıza aşağıdaki niteliklerde Rusça bilen bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, dış görünümüne özen gösteren, Disiplinli, işini severek yapan, kişisel gelişime açık ve sorumluluk al..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Area Mimarlık

Kendine güvenen, güler yüzlü ,dinamik,diksiyonu düzgün,prezantabl Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek Dış görünüşüne özen gösteren Temsil yeteneği yüksek ve iyi sorun çözücü Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Planlama ve organizasyon yeteneği ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Çınar Terlik

Üretim yapan firmamızda, ofis içerisinde çalıştırılmak üzere 25-50 yaş aralığında, Ön muhasebe bilgisi olan gelen telefon ve e-mail trafiğini yönetebilecek, diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Mollaoglu İnan Yapı

İNŞAAT FİRMAMIZA SEKRETER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Elit Mühendislik

Özellikler * En az Lise mezunu, * Benzer pozisyonda çalışmış, * MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, * Ofis ekipmanlarını (Faks, Printer, Scanner vb.) etkin kullanabilen, * Diksiyonu düzgün iletişim becer..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Technopc

İDARİ İŞLER KONUSUNDA DENEYİMLİ ( Araç takibi , benzin vb. ) İNSAN KAYNAKLARINA DESTEK SAĞLAMASI ( pdks,izin formları vb.) ÜMRANİYE CİVARINDA İKAMET EDEN TELEFON TRAFİGİNİ , MİSAFİRLERİ ORGANİZE EDEBİLECEK ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMASI TERCİH SEBEBİDİR..

İstanbul Anadolu / Tuzla Canlı Ağır Nakliyat - Rukiye Canlı

Firmamızda ön muhasebe ve sekreterlik işlerini yapabilecek bayan elemana ihtiyacımız bulunmaktadır.İlgilenenlerin başvuruları değerlendirilecektir. Başvurularınızı bekliyoruz...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

•Lise mezunu, •Ofis Programlarını aktif olarak kullanabilen, •Güler yüzlü ve diksiyonu düzgün, •Ofise ziyarete gelen misafirlerimizin ikramlarını hazırlayabilecek, •Gelen müsafirlerin karşılanması ve yönlendirmeleri yapabilecek, •Telefon trafiğini yönetebilecek ve yönle..