İstanbul Anadolu Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sekreter
İstanbul Anadolu / Ümraniye Fleksan Boru San. Tic. Ltd. Şti

Kablo Koruma Sistemleri üzerine faliyet gösteren firmamıza, -En az Lise mezunu , -MS Office programlarını kullanabilen, -Evrak takibini ve yönlendirmesini yapabilecek, -Dış görünüşüne özen gösteren, güleryüzlü, dikkatli ve diksiyonu düzgün -Sorumluluk almaktan çe..

İstanbul Anadolu / Pendik Hocaoğlu Mobilya

Mobilya üretimi yapan firmamızda telefon trafiğini yönetebilecek tercihen mikro programı kullanabilen ve imalat sektöründe çalışmış Pendik civarında ikamet eden çalışma arkadaşı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Halıseren Halıcılık

Samandıra, sancaktepe, Sultanbeyli civarında ikamet eden Telefona bakacak, gelen mailleri kontrol edicek, kargolama, dosyalama işlemlerini yapabilecek. fatura irsaliye kesebilen ön muhasebe elemanı alınacaktır..

• Erenköy, Bağdat Caddesi üzerindeki Mimarlık Ofisimize, • Lise ya da Yüksek Okul Mezunu • En az 2 yıl sekreter pozisyonunda deneyim sahibi, • İyi derecede İngilizce bilen, • MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen • İnsan ilişkilerinde başarılı, diksiyonu iyi, ile..

İstanbul Anadolu / Maltepe İdeal Özel Eğitim Merkezi

Özel Eğitim Merkezinde çalışabilecek Çocukları seven 08:30-19:00 çalışma saatleri ve hafta sonu çalışmaya engeli olmayan Word-Excel kullanımı iyi olan(Bilgisayar testi görüşmede uygulanacaktır.) Güleryüzlü pozitif..

İstanbul Anadolu / Maltepe Sönmez Grup Mobilya Dekorasyon

Maltepe sahil yolunda yeni kuruluşunu yapmış olduğumuz mimari büroya sekreter aramaktayız, 1- Departmanın genel temizliğinden sorumlu olacak, 2-Şirket yöneticisinin, gelen misafirlerin ikramlarını yerine getirecek 3-Genel yazışmaları, kargo trafiğini yönlendirebilecek, ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Deryapen İç Dekorasyon San Ve Tic Ltd Şti

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK BAYAN SEKRETER ARANIYOR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Demaş Kablo

Ümraniye Merkez Ofisimizde Görevlendirilecek; - Ofis telefon trafiğini yönetip, gelen müşterileri karşılayıp yönlendirecek, - Tercihen deneyimli, teklif yaazısı hazırlayabilen - Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren - Bayan SEKRETER alınacak..

İstanbul Anadolu / Tuzla Adalet İnşaat

İNŞAAT OFİSİMİZE ÖN MUHASEBE BİLEN BAYAN SEKRETER ALINICAKTIR..

Daha önce herhangi bir sürücü kursunda çalışmış ve sadece bu konuda bilgi ve deneyim sahibi olan kişilerle görüşülecektir. İşyeri Pendik' tedir...