İstanbul Anadolu Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sekreter
İstanbul Anadolu / Kadıköy Mastek Teknoloji Bilişim

Büro makineleri ve Baskı sistemleri sektöründe 11 yıllık deneyime sahip Hp, Canon, Lexmark, Samsung, Kyocera, Epson gibi markaların satış ve servis hizmetlerini veren firmamızın Sekreterya ön muhasebe pozisyonunda görevlendirmek üzere bayan personel alınacaktır. Adayın ofis programların..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Nice Teknoloji Ürünleri İç Ve Dış Tic. L

BOSTANCI SUADİYE DE BULUNAN 20 YILLIK FİRMAMIZA ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN; 18-40 YAŞ ARASI AKICI VE DÜZGÜN KONUŞMA YETENEĞİNE SAHİP GÜLER YÜZLÜ, TÜM GÜN TELEFON İLE GÖRÜŞME YAPABİLECEK İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK SEKRETER..

İstanbul Anadolu / Pendik Songür Yapı

OFİS İÇİNDE TEMİZLİK , ÇAY SERVİSİ VE GELEN MİSAFİRLERİ KARŞILAMA GİBİ İŞLERDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SEKRETER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Artecon Proje Ve Yapı Sistemleri

INŞAAT VE PROJE FİRMAMIZ İÇİN ÖN MUHASEBE VE SEKRETER POZİSYONUNDA BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. OFİS VE MUHASEBE PROGRAMLARINI (WORD, EXCEL ,VS) KULLANABİLEN ÖN MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ ŞİRKET CARİ HESAPLARINI ORGANİZE EDECEK SSK GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINI YAPABİLECEK MALİ ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Çom İnşaat Tuzm. Ve Nak. San. Tic. Ltd. Şti.

-TERCİHEN ÖN MUHASEBE TECRÜBESİ BULUNAN -ÖN MUHASEBE PROGRAMLARINDAN ANLAYAN - MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM -İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK -DİKSİYONU DÜZGÜN -DİKKATLİ DÜZENLİ VE SORUMLULUK..

İstanbul Anadolu / Ümraniye İdeal Gayrimenkul İnşaat Otomotiv

FİRMAMIZDA OFİS İÇİ VE OFİS DIŞI ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ - DENEYİMSİZ BAY/BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çavuş Spot

FİRMAMIZA SEKRETER - ASİSTAN ALINACAKTIR. İŞ HAKLARIMIZ; SERVİS YEMEK SİGORTA..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Firma Adı Gizli

Ataşehirde bulunan denizcilik firmamıza aşağıdaki niteliklerde Rusça bilen bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, dış görünümüne özen gösteren, Disiplinli, işini severek yapan, kişisel gelişime açık ve sorumluluk al..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Çakabey Denizcilik

Kadıköy Ve Civarı; Ofis ortamında Çalışacak; Maaş+Prim+Yemek+Sosyal İmkanlar ile İstanbul ANADOLU yakasında ikamet eden, 25- 35 YAŞLARINDA Diksiyonu Düzgün Bayan Müşteri Temsilcisi alınacaktır. İletişim : Metin Bey : 0532 452 40 18..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Hisar Emlak

Çekmeköy de bulunan emlak ofisimizde çalışmak üzere gelen müsteriyi karşılayacak güler yüzlü temizlikten sorumlu çay servisi yapabilicek calşma arkadaşları aranmaktadir. çalışma saatleri sabah 09.30 aksam 19:00..