İstanbul Anadolu Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Adea Gıda

SANCAKTEPE BAĞ PASTANESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ BAY BAYAN TEZGAHTAR ARANMAKTADIR.....

İstanbul Anadolu / Kadıköy COOKSHOP

Genel nitelikler: Şubelerimizde yer alan Bakery (pasta,tatlı) bölümünden sorumlu olacak Hazır tatlı, pasta vb. ürünleri sunuma hazırlayacak gerektiğinde tanıtımını gerçekleştirecek Dış görünümüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Güler yüzlü, pozitif İnsan ilişkiler..

İstanbul Anadolu / Pendik Peri Çiçek

İSTANBUL ANADOLU YAKASI PENDİK KURTKÖY DE BULUNAN ÇİÇEK MAĞAZAMIZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN ÇİÇEK USTASI YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN PERSONELE İHTİYACIMIZ VARDIR. MAAŞ+SGK+YEMEK..

İstanbul Üsküdar, Alba Star Balık ve Dalış Malzemeleri Mağazamızda çalışacak, tercihen amatör balıkçılık konusunda bilgi sahibi, ekip arkadaşları arıyoruz. • Güler yüzlü, düzgün diksiyon sahibi ve müşteri ile iyi iletişim kurabilecek, • Dikkatli, titiz ve sorumluluk ..

PENDİK MARİNADA BULUNAN İŞLETMEMİZE TEZGAHTAR BARİSTA POZİSYONUNDA ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Beyaz Fırın Ataşehir

İstanbul Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesinde bulunan şubelerimiz için Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Çiftehavuzlar , Kadıköy , Erenköy mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryü..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Shaya
İstanbul Anadolu / Maltepe Toprak Kırtasiye Ltd. Şti.

Yeni açılan mağazamızda çalışmak üzere 5 yıl kırtasiye deneyimi olan satış temsilcisi alınacaktır. ÇALIŞMA SAATİ İŞE BAŞLAMA:08:30 İŞ PAYDOS:19:30..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Beyaz Fırın Ataşehir

Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Kadıköy ve Erenköy mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryüzlü, -Takım çalışmasına yatkın, -İnsan ilişkilerinde başarılı, -Yaptığı işt..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Shaya