İstanbul Anadolu Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Anadolu / Kadıköy ASLI BÖREK

Göztepe ASLI BÖREK şubesinde görevlendirmek üzere ; •18 yaşından büyük, • Unlu Gıda Mamulleri sektöründe Tezgahtar olarak çalışmış •Pozitif, güler yüzlü, dinamik, temiz, •Öğrenmeye ve yeniliklere açık, •Takım çalışmasına ve kişisel gelişime önem veren, •Var..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Marmaris Büfe

Kadıköy-Erenköy şubemizde çalıştırılmak üzere; Mutfak Bölümünde çalışacak Deneyimli Tezgahtar aranıyor...

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tuzla Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Tuzla Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAKTX

TEKNOSA-VATAN-BİMEKS-ESSE VE MM MAĞAZALARINDA TANITIM AMAÇLI GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE YARI ZAMANLI, BAYAN, TECRÜBELİ, İLETİŞİME AÇIK,GÜLER YÜZLÜ PROMOTÖR (TANITIM-SATIŞ PERSONELİ ) TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ZİNCİR MAĞAZALARDA ÇALIŞMIŞ OLMASI VE KÜÇÜK EV ALETLERİ TANITI..

İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kartal Pazarcı Home Perde Ve Ev Tekstili

İstanbul Kartal'daki mağazamızda çalışacak, ev tekstili ve çeyiz konusunda deneyimli, iş bitirici, güler yüzlü ve satış konusunda kedine güveni tam olan çalışma arkadaşı arıyoruz. Mağazamızda bayan bir personelin için çalışma koşulları gayet uygundur. Sıcak, irite edecek derecede resmi..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlntis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Tezgahtarlar aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ümraniye W1864 By Gungenci

W1864 By Gungenci firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satiş Elemanları ilanlarına göz atabilirsiniz.W1864 By Gungenci Satiş Elemanları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal Asli Borek Cafe / Kartal Adliye

Asli Borek Cafe / Kartal Adliye firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tezgahtar (Pişirici) ilanlarına göz atabilirsiniz.Asli Borek Cafe / Kartal Adliye Tezgahtar (Pişirici) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..