İstanbul Anadolu Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Anadolu / Tümü KOMŞU FIRIN

Toplum için en doğru, sağlıklı ve lezzetli ürünleri modern mekânlarda tüketici ile buluşturan, İstanbul genelinde 100'e yakın mağazası ile hizmet veren yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın bünyesinde görevlendirilmek üzere; Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak, Ürü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye KARAFIRIN

Genel Nitelikler Göktürk Mağazamızda görevlendirmek üzere ''Garson'' işe alımı gerçekleştirilecektir Satış Hedeflerine ulaşabilen, Müşteri odaklı hizmet verebilen, Yiyecek ve içecek sektöründe çalışmayı meslek edinmiş, İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, güleryüz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kırkpınar Lokantası / Nautilus Avm

Nautilus Avm deki restaurantımızda tezgah bölümümüzde görev alacak satış kabiliyeti yüksek arkadaşlara ihtiyacımız var...

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Atlantis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Tezgahtarlar aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Akasya ve Erenköy mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryüzlü, -Takım çalışmasına yatkın, -İnsan ilişkilerinde başarılı, -Yaptığı işte..

İstanbul Anadolu / Üsküdar İmrahor Pastahane

Üsküdar da ki pastahanemizde tam zamanlı olarak çalışmak için bayan eleman arıyoruz. Bilgi için geri dönüşlerinizi bekliyoruz..

İstanbul Anadolu / Tuzla ÇAYLA

Çayla, Tuzla Marina'da yeni açılan mağazamızda görevlendirilmek üzere Tezgahtar aramaktadır. Temel Nitelikler: En az lise tercihen yüksekokul mezunu, Restorancılık sektöründe en az 3 yıl mesleki deneyim sahibi, Servis operasyon bilgisi iyi seviyede ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Akasya ve Erenköy mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryüzlü, -Ehliyeti olan gerektiği takdirde gün içerisinde müşteri siparişlerinin teslimatını..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bytrendy Optik

İÇERENKÖY CARREFOURSA ALIŞ VERİŞ MERKEZİNDE OPTİK MAGAZAMIZDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ VE NUMARALI GÖZLÜK SATIŞI YAPACAK MAĞAZACILIK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ BAY BAYAN EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ. ÜCRET DURUMU MAAS+YEMEK+PRİM SİSTEMİNDE CALIŞIKACAK NET MAAŞ BİREYSEL GÖRÜŞMEDE BİLD..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Shaya