İstanbul Anadolu Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Anadolu / Tümü ÖZEL DELTA HOSPİTAL

İş TanımıÇalışanlarına ve konuklarına değer vermeyi bir hizmet felsefesi olarak benimseyen ve bu anlayışla sağlık sektöründe bir 'değer' olmaya kendini adamış hastanemizde görevlendirilmek üzere Gece Nöbetlerinde hizmet verebilecek,       "Radyoloji ..

İstanbul Anadolu / Tümü Etstur

İş Tanımı Minimum lise mezunu, Minimum 3 Yıl, tercihen 5 yıl Hac Umre vize konusunda deneyimli Tercihen İngilizce ve/veya Arapça bilen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya Anadolu akasına ulaşımda sorun yaşamayacak Diksiyon..

İş Tanımıİnovasyon ve Fikri Mülkiyet Yönetimi konusunda Türkiye'de katma değerli hizmetler sunan şirketimizde görevlendirilecek; Patent Uzman Yardımıcısı Elektronik ve software patentlerinin yazılması Patent bazlı teknoloji araştırmaları Ar-Ge ..

İstanbul Anadolu / Tümü CarrefourSA

İş Tanımı Genel muhasebe kayıtlarının girişi, Beyanname hazırlanması, Banka kayıtları, hesap kontrolleri, bilanço-gelir tablosunun hazırlanması. Aranan Nitelikler En az lisans mezunu, Alanında2-5..

İş TanımıŞirketimizde aşağıda belirtilen özelliklere sahip, Mali İşler Birimi'nde görevlendirilecek personel ihtiyacı bulunmaktadır.   - Günlük muhasebe kayıtlarının sisteme girişini yapmak ve gerekli belgeleri arşivlemek. - Cari hesap ve BA/BS mutabak..

İstanbul Anadolu / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve en hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde yer alan g2m'de görevlendirilmek üzere 'İnsan Kaynakları Sorumlusu' aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktad..

İş TanımıFirmamız bünyesinde İnsan Kaynakları Proje Yönetim ve uygulamalarında Uzun süreli saha ve operasyonel olarak,rol alabileceği muhtelif proje yönetimi pozisyonlarında görev alabilecek adaylar.Aranan Nitelikler-Tercihen İstanbul'da ikamet..

İstanbul Anadolu / Tümü H&T Group

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Firmamız, kuruluşundan bu yana, yabancı sermayeli özel şirketler ve büyük yerli üreticilerin fabrikaları ile konut projeleri, otel, okul vb. yapıların inşaatlarını gerçekleştirmiştir. Gayrimenkul geliştirme, taahhüt, projelendirme konularında uzman..

İş Tanımı Satış faturalarını düzenleyerek e-fatura sisteminden gönderecek,  Gelir ve gider evraklarını muhasebeleştirecek, dosyalamaya yardımcı olacak, Şantiye ile koordineli olarak fatura onay süreçlerini takip edecek, KDV, muhtasar, ge..

İstanbul Anadolu / Tümü Eplusb Kimya Ltd.Şti.

İş TanımıYangın yalıtım malzemelerinin satış pazarlaması ve proje takibinin yapılarak sonlandırılması.Aranan Nitelikler- Tercihen üniversitelerin Yalıtım, Yapı, İnşaat, vb bölümlerinden mezun,   - Tercihen en az 2 yıl tecrübeli..