İstanbul Anadolu Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Anadolu / Tümü PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.

İş TanımıHavacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin Uçuş İşletme Direktörlüğü' ne bağlı olarak görev alacak "Tip Müdürlüğü Uzman Yardımcısı" arıyoruz. -Tip Müdürlüğü (Airbus/Boeing) bünyesindeki pilotlarla iletişim,-Pilotların terfi s..

İstanbul Anadolu / Tümü PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.

İş TanımıHavacılık sektörünün önde gelen kurucularından biri olan şirketimize, Yer İşletme Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışacak Yer İşletme Uzman Yardımcısı arıyoruz.   Emniyet ve güvenliğe yönelik risklerin ve tehditlerin analizi, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİlaç Araştırma ve Geliştirme firmasında çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere uygun AR-GE UZMAN YARDIMCISI aramaktayız.İŞ TANIMI• Farmasötik ürün geliştirme çalışmalarının yürütülmesi,• Hammadde ve bitmiş ürüne ait tüm ana..

İstanbul Anadolu / Tümü Apsiyon

İş Tanımı Müşterilere telefon üzerinden desteği sağlamak,  Müşteri operasyonlarını gerçekleştirmek, Müşterilerden gelen geri bildirimleri cevaplamak, gerektiği durumda yazılım ekibine yönlendirmek, Müşteri problemleri ile alakalı doğru ve p..

İstanbul Anadolu / Tümü Berkosan A.Ş.

İş Tanımı1993 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek için kurulan Berkosan A.Ş. bugün, yaklaşık 160 çalışanıyla, İMKB'ye bağlı Gelişen İşletmeler Piyasası'nda hisseleri satışa sunulan ilk şirket olma özelliğini taşımaktadır. Gelişen İşletmeler Piyasası'nın ardından 2012 ..

İstanbul Anadolu / Tümü IŞIK MENKUL DEĞERLER A.Ş.

İş Tanımı   Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Finans sektörünün satış alanında en az 6 ay deneyimli, Sermaye piyasalarını ilgilendiren gelişmeleri yakından takip eden, Şirket vizyon ve hedeflerini i..

İş Tanımıİştirak firmamız D724 Bilişim Hizmetleri bünyesinde;   • Server ve Storage ürünleri konusunda müşterilerin sorunlarını çözebilecek,• Bakım anlaşmalı müşteriler için gelen arızalarda gerekli aksiyonu alarak hizmet sunacak,• B..

İstanbul Anadolu / Tümü ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.

İş TanımıKurumsal İletişim Müdürlüğü bünyesinde, Kurum içi portal metinlerini ve görsel içeriklerini yönetecek, Gerekli tashih ve redaksiyon düzenlemelerini yapacak, Duyuru, haber, etkinlikleri doğru zamanda ve etkin biçimde işleme alacak,..

İstanbul Anadolu / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde Hadımköy ve Erenköy Gümrük Ofisilerimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde görev alacak, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek, ..

İstanbul Anadolu / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz banka için ; Direkt Satış Ekiplerinin stratejilerine uygun olarak Aktif Kredi Kartı Satışı yapmak.Aranan NiteliklerBay /Bayan,19-30 yaşları arasında,En az ön lisans mezunu,..