İstanbul Anadolu Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Anadolu / Tümü YÖNETEAM Danışmanlık Ltd. Şti.

Aranan NiteliklerAvrupa Yakasında faaliyet gösteren müşteri firmamız için;  * İletişimine ve ikna kabiliyetine güvenen,   * Kendisine verilen hedefi tamamalamakta azimli,  * Takım çalışmasına yatkın,   * Raporlama becerisine sahip,   * ..

İstanbul Anadolu / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş TanımıYüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik Grubu,..

İstanbul Anadolu / Tümü PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.

İş Tanımı  Havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin Charter/Split Charter Müdürlüğü'ne bağlı çalışmak üzere Charter/Split Charter Uzman Yardımcısı  arayışımız bulunmaktadır.   Split/Charter kontratl..

İş TanımıGenel Nitelikler: Hızla büyüyen ve sektörde söz sahibi olmaya başlayan Yabancı ortaklı şirketimize yeni heyecanlar katarak, bizimle birlikte yürüyecek yol arkadaşları aramaktayız.Şirketimizin Çağrı Merkezi biriminde, Koala..

İstanbul Anadolu / Tümü İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

İş Tanımı1987 yılında İstanbul’da kurulan İz Baskı A.Ş. 20 yılı aşan tecrübesiyle silikon ve mastik yapıştırıcıları için plastik kartuş üretmektedir. Yüksek teknoloji ile plastik enjeksiyon ve yüksek kalitede ofset baskı tekniği ile yıllık 100 milyon kartuş üretim kapas..

İş TanımıDöşemelik ve Perdelik Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere Dış Ticaret ve Satın alma Sorumlusu arkadaşlar arıyoruz.   İthalat ve İhracat ile ilgili yurtdışı yazışma ve görüşmeler..

İstanbul Anadolu / Tümü ÖZEL EREN HASTANESİ

Aranan Nitelikler Sağlık Meslek Lisesi veya Sağlık MeslekYüksekokulu Ebelik bölümü mezunu, Alanında  deneyim sahibi, tercihen doğumhane deneyimi olan, Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden, Hasta memnuniyetine önem veren,..

İş Tanımı1997 yılından günümüze; Dişhekimliği alanında hizmet veren DentEuropa Dental Group, 4 Ülkede 5 Diş Tedavi Klinikleri ile faaliyet gösteren Türkiye Merkezli bir "Dental Group" tur. Aranan Nitelikler Yüksekokulların Ağız ve Diş Sağ..

İstanbul Anadolu / Tümü ULUSAL ÖZEL GÜVENLİK

İş TanımıGenel Müdürlüğü Maltepe'de bulunan Temizlik ve Güvenlik sektöründe öncü olan firmamızda görev alacak;Aranan Nitelikler- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden  - İnsan kaynakları ve bordrolama alanında 1 yıl deneyim sahibi ..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş.

İş Tanımı Yönetim, IFRS ve bütçe raporlamalarının yapılması.Aranan Nitelikler Doğuş İnşaat Merkez Ofis Mali İşler Departmanı’nda görevlendirilmek üzere “BÜTÇE VE RAPORLAMA UZMAN / UZMAN YARDIMCISI” arıyoruz.   ..