İstanbul Anadolu Yardımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Anadolu / Tuzla Soner Elektrik

ELEKTRİK DÜKKANINA HESAP YAPMASINI BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN TERCİHEN TUZLADA İKAMET EDEN PERSONEL ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kartal DB Schenker Arkas Türkiye

En az Lise Mezunu Bilgisayar Kullanabilen Diksiyonu Düzgün ve İletişim Becerisi Kuvvetli Dikkatli ve Düzenli Çalışmaya Özen Gösteren Engelli Kadromuz Üzerinden Çalışacak Bay/Bayan..

İstanbul Anadolu / Kartal 1net Telekom

Kartalda bulunan ofisimize bayan çağrı merkezi satış personeli arayşımız bulunmaktadır..

İstanbul Anadolu / Tuzla Bekay Taşımacılık

MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR ARANAN ÖZELLİKLER * MİKRO PROGRAMINI BİLEN *STOK TAKİBİ *CARİ HESAP TAKİBİ VE MUTABAKATI * GİDER VE MASRAF FATURALARINI İŞLEMEK *BANKA HESAPLARINI İŞLEMEK *AYLIK ÖDEME TABİKİ *PERSONEL İŞE GİRİŞ-ÇIKIŞLARI *VERGİ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bereket Döner

DÖNERCİ YARDIMCISI a) İlköğretim mezunu b) Vardiyalı çalışabilecek c) Bay d) Askerlik hizmetini tamamlamış e) 18 ile 25 yaş arası f) Benzer pozisyonda 1 yıl deneyimi olan g) Kurum kültür ve kurallarına uyum sağlayabilecek h) Ekip çalışmasına yatkı..

İstanbul Anadolu / Pendik Korkmazlar İnşaat Tic.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamiza malzeme yüklemesi yapıp,nakliye işlerini yapacak elamana ihtiyaç vardır. Ehliyet sahibi olması gerekmektedir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Basım sektöründe en geniş ürün çeşidi ve en büyük makine parkı ile lider konumda olan; Sürekli Form, Zarf, Tabaka Ofset, Rulo, Kağıt Poşet, Etiket, Ambalaj Dolum ve Promosyon Ürünleri olmak üzere 8 ayrı üretim hattına sahip, sektörün ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve ilkleri ile bilinen ş..

Şirketimiz bünyesinde muhasebe departmanı içinde, muhasebe personeli olarak çalışacak takım arkadaşları aranıyor. İş Tanımı: Yapılan sözleşmelerin incelenmesi Alış/Satış faturaların kontrolü Evrak İşleme ve Kontrol Satış ve Maliyet Raporlarının Hazırlanma..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Uzay Sistem

En az lise mezunu, Muhasebe Meslek Yüksek okulu veya 4 yıllık (İşletme ,İktisat, Maliye) bölümlerden mezun, Ön muhasebe alanında bilgi sahibi, Mikro ve Microsoft Office programlarına hakim, İş disiplinini önemseyen, sorumluluk sahibi, Sistemli ve düzenli çalışma alışkan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atom Mühendislik Ltd. Şti.

GENEL ÖZELLİKLER : Atom Mühendislik 2004 yılından beri faaliyet gösteren ve sektörünün öncü kuruluşudur . Firmamız Avrupa ve Asya'dan Endüstriyel ürün ithalatı yapmakta aynı zamanda tekstil grubunu kendi içinde üretmektedir . * En az lise mezunu , tercihen iktisat, işletme..