İstanbul Anadolu Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Tümü Kromeks Endüstriyel Mutfak Ve Soğutma

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AUTOCAD PROGRAMINI AKTİF KULLANABİLEN MOTİVASYONU YÜKSEK SORUMLULUK SAHİBİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kaya Hukuk Bürosu

Uluslararası Hukuk Büromuz için; Şirketimiz Uluslararası alanda hizmet vermektedir. Kurumsal bir yapıya sahip olan Şirketimizin İstanbul, İzmir, Ankara ve Dubai'de ofisleri vardır. İstanbul Merkez Ofis kaliteli ve kurumsal çalışma ortamına uzun vade çalışabileceği , prezantabl, kendine ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bir Osgb

* En az MYO mezunu * Satış Pazarlama/Müşteri Temsilcisi alanında 1 yıl tecrübeli, * MS Office programlarını kullanabilen, * ikna kabiliyeti yüksek, * Başarı ve sonuç odaklı, * Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, * Diksiyonu düzgün, * Erkek adaylar i..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İcs Grup

Şirketimizin İSTANBUL ( ANADOLU YAKASI ) merkezlerinde görev yapacak Referans verebilecek Kurumsal firmada en az 3 yıl deneyimi bulunan ( özel güvenlik ve temizlik hizmetleri konusunda ) Üniversite mezunu İlgili kanun ve yönetmeliklere hakim..

İstanbul Anadolu / Maltepe Rotax Reklam

Rotax Reklam firmasının aktif ilanlarına veya diğer Call Center ilanlarına göz atabilirsiniz.Rotax Reklam Call Center ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..