İstanbul Anadolu Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Adayı

İş TanımıGayrimenkul yatırım sektöründe faaliyet göstermekte olan Aseyapı İnşaat olarak Kadıköy / Göztepe , İnci Apt. projesinde görevlendirilmek üzere Satış Elemanı pozisyonunda çalışacak olan eleman arayışımız bulunmaktadır. Proje hakkında müşteri / misafirle..

İstanbul Anadolu / Tümü VORWERK TURKİYE

İş TanımıAlanında uzman 130 yıllık Alman firması olan VORWERK , Türkiye yapılanmasındaki ev temizlik robotu departmanına ,Euro prim ve 800 euro harcırah ile çalışacak , bay-bayan ,satış-pazarlama uzmanları alınacaktır. Ekip kurma yeteneğine sahip pazarlama uzmanları a..

İş Tanımı - Bağlı bulunduğu Yöneticinin programını ve görüşmelerini takip edip ajandasını tutması. -Bağlı bulunduğu Yöneticinin seyahat programlarını oluşturmak ve seyahat öncesinde rapor halinde sunmak, seyahat ile ilgili pasaport,    vize, vb. işlemleri tamamlamak...

İş Tanımı Firmamıza ait, sektör lideri olduğumuz, yüksek teknoloji estetik lazer cihazlarının satışında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Departman müdürüne bağlı olarak çalışacak takım arkadaşları aramaktayız:Aranan Nitelikler..

İş TanımıFirmamız, Pendik/İstanbul adresindeki tesisinde cam ürün imalatı yapmaktadır. İhracat departmanımızda görevlendirilmek üzere satış pazarlama sorumluları alınacaktır. İnternet sitemiz www.3dglassware.com adresinden ziyaret edilebilir.Aranan Nitelikler..

İstanbul Anadolu / Tümü Çakıroğlu Yapı

İş TanımıKadıköyde bulunan ofisimizeAranan NiteliklerKadıköyde bulunan şantiye ofisimizde çalışmak üzere - Lise, yüksekokul veya lisans programlarından mezun;   - Merkez muhasebeye düzenli şantiye muhasebe defterlerini rapor ede..

İstanbul Anadolu / Tümü YPU

İş TanımıYAPI PROJE UYGULAMA (YPU), Ankara Genel Merkez, İstanbul Bölge Ofisi, çeşitli illerde tasarım atölyeleri ve şantiyeleri bulunan, inşaat sektöründe karşılaşılan problemlere farklı bakış açısıyla, hızlı ve kaliteli çözüm üretmek amacıyla kurulmuş bir inşaat firmasıdır...

İstanbul Anadolu / Tümü Dsg İk ve Danışmanlık

İş Tanımı  Firmanın çalışma alanlarına uygun projelerin araştırılması, Projenin amacının, kapsamının, çıktılarının analizlerinin yapılması, İş paketlerinin uygulanması altında planlamaya göre faaliyet şeması oluşturulması, İşe uygu..

İstanbul Anadolu / Tümü ESCO SAN. VE TİC. A.Ş.

İş TanımıESCO Şirketler Grubu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, dört fabrikada Beyaz Eşya üretimi yapan, yurtiçi satış ve dağıtımı işlemini gerçekleştiren Pazarlama şirketleri, çeşitli illerde kurulu mağazaları, ithalat ve İhracat..

İstanbul Anadolu / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı ..