İstanbul Anadolu Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Tümü GENSER GÜVENLİK SİSTEMLERİ A.Ş.

İş Tanımı1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın JOKER – İZİN DEĞİŞTİRİCİ projemizde görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerÖ..

İstanbul Anadolu / Tümü SB GIDA İŞLETMELERİ A.Ş.

İş TanımıSektörde ürün kalitesi, fiyat avantajları ve müşterisini misafir olarak görüp nezih bir ortamda ağırlama iddeasıyla hizmetini sürdüren SALOON BURGER firmamız için, MODERN EAST AVM'de görevlendirilmek üzere,  daha iyisini yapma enerjisini ve h..

İstanbul Anadolu / Tümü Sözcü Gazetesi

İş TanımıMedya sektörünün öncü kuruluşlarından SÖZCÜ Gazetesinin satış departmanında saha müfettişi olarak yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. Belirlenen bölgelerdeki gazete satış bayilerini ziyaret etmek,Satış yapan bayilerinin taleplerini almak,Saha ak..

İş TanımıBilişim sektöründe değer katan dağıtıcı olarak faaliyet göstermekte olan firmamızın gelişen gereksinimleri doğrultusunda satış organizasyonumuzda görevlendirilmek üzere tercihen bilişim sektöründe iş geliştirme, ileri  teknoloji ürünlerinin satışı ve kanal geliştirme..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğuş Kozmetik

İş TanımıProfesyonel KOZMETİK, WELLNESS & SPA danışmanlığı, kozmetik ürün ve ekipmanları, Estetik güzellik merkezi cihazları konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörü 23 yıldır sektörde olan şirketimizin, İstanbul Merkez Ofisi için aşağıdaki nitelikl..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğuş Kozmetik

İş TanımıProfesyonel KOZMETİK, WELLNESS & SPA danışmanlığı, kozmetik ürün ve ekipmanları, Estetik güzellik merkezi cihazları konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörü 23 yıldır sektörde olan sektör lideri şirketimizin, İstanbul Merkez Ofisi için aşağ..

İstanbul Anadolu / Tümü Oruç Hipermarketleri

İş TanımıBİRLİK GIDA İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ( ORUÇ MARKETLER ZİNCİRİ ) büyüyen ve gelişen organizasyonunda aşağıdaki niteliklere uygun şubelerimizde görevlendirilmek üzere İşletme Müdür Yrd.cısı arıyoruz. *Mağazasında satışa sunulan ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYÜKSEL GIDA  Derby - Tokai Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan firmamıza ;Müşteri ziyareti  ederek satış &  sipariş gerçekleştirmek , satış ve sonrası yapılan düzenli hizmet ile büyüme gerçekleştiren Satış Temsilcisi aranmaktadır.Aranan Nite..

İstanbul Anadolu / Tümü KRİSPY KREME

İş TanımıKrispy Kreme’in kurucusu Vernon Rudolph, 1933 yılında Paducah Kentucky’de, Fransız bir şeften Doughnut mağazası satın alarak işe başladı. Rudolph yalnızca mağazayı değil aynı zamanda hala çok gizli olan mayalı Doughnut tarifini de satın almıştı. ..

İstanbul Anadolu / Tümü KOÇAK ŞİRKETLER GRUBU

İş Tanımı32.yılında gelişmesine devam eden: KOÇAK ŞİRKETLER GRUBU'na bağlı ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ EĞİTİM HİZMETLERİ kuruluşunun İstanbul Mecidiyeköy Merkezli lokasyonuna katılmaya hazır mısınız? Eğitim Danışmanlığı ve Yeni Eğiti..