İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Kartal Kar Group

GÖREV SORUMLULUKLARI ve YETKİLER • Günlük olarak her beton sınıfından numune alır, • Günlük kırımları yapar, • Kalite planına ait deneyleri yapar, kayıt altına alır ve raporlar, • Müşteri memnuniyeti için beton dökümü yapılan şantiyelere giderek beton dökümüne eşlik eder ve b..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tt Endüstriyel Makina

Tt Endüstriyel Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operatör ilanlarına göz atabilirsiniz.Tt Endüstriyel Makina Operatör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal İk Muhendislik

MERKEZİ KLİMA SİSTEMLERİ İŞİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ VE TECRÜBESİZ ELEMANLAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldız Kalıp Plastik

Yıldız Kalıp Plastik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Plastik Enjeksiyon Elamanı - Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Yıldız Kalıp Plastik Plastik Enjeksiyon Elamanı - Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

BATI ATAŞEHİR bölgesindeki SİTE projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KART SAHİBİ Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren 12/24 Vard..

İstanbul Anadolu / Pendik Hera Led Aydınlatma

İdari ofisler: Günlük temizlik işlerinin yapılması Günlük çay-kahve servisinin yapılması Yemekhane: 30-40 çalışanın yemek servisi ve genel temizlik ( tabldot ve diğer gereçlerin temizliği yemek firmasına aittir) 10:30 ve 15:30 çay molası öncesi ocakta çay demle..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA AKTİF SAHA PAZARLAMASI YAPABİLECEK SATIŞ-PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR. YÜKSEK PRİM ÜCRETLERİ BULUNMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla İnnova Polimer Kimya

Firmamızda ihracat işlemlerinden sorumlu olacak, Arapça ve İngilizce bilen. Bay/Bayan eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ea Güvenlik Tesis Ve Bina Yönetimi

OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI KONUSUNDA DENEYİMLİ, ÖN MUHASEBE BİLEN, PERSONEL ÖZLÜK İŞLERİNİ YAPABİLECEK, PERSONEL PUANTAJ VE BORDROLARINI YAPABİLECEK, SGK GİRİŞ-ÇIKIŞLARINA HAKİM, OPERASYON YAPABİLECEK AKTİF SÜRÜCÜ OLAN, BAY VE BAYAN OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Gökay Motor Yatakları

Gökay Motor Yatakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gökay Motor Yatakları Ofis Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..