İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Ataşehir Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Arıyor! Aranan Nitelikler Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı,..

İstanbul Anadolu / Kartal İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..

İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..

TECRÜBELİ DEŞİFRE UZMANI * TECRÜBELİ ADAYLARIN ÖN YAZILARINDA BELİRTMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR * 10 PARMAK KLAVYE KULLANABİLEN *EVİNDEN YA DA OFİSİMİZDEN ÇALIŞABİLECEK *DİKKATLİ, TİTİZ VE SORUMLULUK SAHİBİ *DÜZENLİ İNTERNET ERİŞİMİNE SAHİP FREELANCE ÇALIŞMA ARKA..

İstanbul Anadolu / Tümü Tm Epilla

TÜRKİYE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN ZİNCİR ALIŞVERİŞ MAĞAZALARININ KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ REYONLARINDA ÜRÜNLERİMİZİN TANITIM VE SATIŞINI YAPACAK BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER İKNA KABİLİYETİ İYİ AZİMLİ VE GAYRETLİ BAŞARILI OLMAYA AR..

İstanbul Anadolu / Tümü Cem S***

Cem S*** firmasının aktif ilanlarına veya diğer Rafineri Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Cem S*** Rafineri Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Risus Spa

Kocaeli Darıca bölgesinde hizmet vermekte olan ELİT OTEL Spa'da görev alacak; Bayan, Deneyimli / Deneyimsiz 18 / 33 yaş aralığında, SPA Sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen, Bakımlı, çalışma arkadaşları aramaktayız. Konaklamaya dair Lojman i..