İstanbul Avrupa Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu TAVUK DÜNYASI

ZEYTİNBURNU OLIVIUM AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR. MÜRACAAT: YILDIRIM BEY:0533 799 34 44..

İstanbul Avrupa / Şişli Zucca Pizza

Şişli Pangaltı civarında yeni açılan İtalyan Restaurantına Pizza Yardımcısı alınacaktır. Bu alanda kariyer yapmak isteyen GENÇ ARKADAŞLAR (bay-bayan) arıyoruz. Kurtuluş, Pangaltı civarında ikamet eden adaylar tercih edilecektir. Detaylar yüz yüze konuşulacak...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü COOKSHOP

En az Lise mezunu, Daha önce benzer pozisyonda en az iki yıl deneyimi olan, Hijyen kurallarına önem veren, Dünya Mutfağı lezzetleri hakkında bilgi sahibi olan, Ekip çalışmasına katkı sağlayabilecek, Sorumluluk bilinci yüksek olan, Titiz ve dikkatli çalışmaya özen ..

İstanbul Avrupa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

İstanbul Avrupa / Sarıyer sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Maslak daki projemizde değerlendirmek üzere; Aşçı Aşçı yardımcısı Garson Bulaşıkçı personele ihtiyacımız vardır. irtibat :0530 505 62 21..

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

NİŞANTAŞI CITY'S AVM DE AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE, ÜRETİM TESİSLERİMİZ DE MARİNE EDİLEREK ŞUBEMİZE GÖNDERİLEN ET ÜRÜNLERİNİ TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNİ YAPACAK EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. CITY'S AVM ŞİŞLİ / İST..

İstanbul Avrupa / Şişli Marotiri Restaurant & But First Coffee

Marotiri Restaurant Bomonti'de görevlendirilmek üzere *Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 2 yıl deneyime sahip, *Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren, *İnsan ilişkilerinde başarılı ve takım çalışmasına yatkın, Aşçı v..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TAVUK DÜNYASI

KÜÇÜKÇEKMECE ARMONİPARK AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu TAVUK DÜNYASI

ZEYTİNBURNU OLIVIUM AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR. MÜRACAAT: İBRAHİM BEY : 0530 159 3369..