İstanbul Avrupa Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Sarıyer Küçük Ev

KÜÇÜKEV YEMEK HİZMETLERİ VE TURİZM A.Ş Merkez Üretim Tesisinde görevlendirilmek üzere; -Sektör ve alanında,kendini geliştirmek isteyen ve hedefleri olan -Esnek çalışma saatlerine ve günlerine uyumlu -Temizlik ve hijyene önem veren -Erkek adaylar için askerlik görevini..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tugra Park

bay bayan aşçı yardımcısı esnek çalışma saatlerine uyucak diksiyonu düzgün yeniliklere açık ekip çalışmasına uygun çalışma arkadaşı aranıyor..

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

MECİDİYEKÖY TRUMP AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE ÜRETİM TESİSLERİMİZ DE MARİNA EDİLEREK ŞUBEMİZE GÖNDERİLEN ET ÜRÜNLERİNİ TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNİ YAPACAK EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR.GÖRÜŞMELER TRUMP AVM ŞUBEMİZDE YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR. ŞUBE TEL: (212) 288 99 5..

İstanbul Avrupa / Bakırköy CARREFOURSA

Marmara Forum CarrefourSA Hiper marketimiz içerisindeki restaurantımızda görevlendirilmek üzere 'Aşçı Yardımcısı' arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler Türk ve dünya mutfağına hakim, Restaurant mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 1 yıl..

İstanbul Avrupa / Avcılar ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

Beylikdüzü CarrefourSA Hiper marketimiz içerisindeki restaurantımızda görevlendirilmek üzere 'Aşçı Yardımcısı' arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler Türk ve dünya mutfağına hakim, Restaurant mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 1 yıl de..

İstanbul Avrupa / Kağıthane KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Haliç Otelcilik

Beyoğlu Şişhane bölgesinde bulunan otelimiz için Aşçı yardımcısı alınacaktır.Başvuruların internet üzerinden CV ile yapılması önemle rica olunur..

İstanbul Avrupa / Eyüp AHA HAZIR YEMEK

3.Havaalanı Şantiyesinde Hizmet veren firmamızın Yemek Üretim Entegre Tesisinde Çalıştırılmak üzere; -Hijyen Kurallarına önem veren, -En az ilkokul mezunu, -Tercihen Toplu Yemek Sektöründe Tecrübeli, -Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, -Kendini geliştirmek i..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

3.Havaalanı Şantiyesinde Hizmet veren firmamızın Yemek Üretim Entegre Tesisinde Çalıştırılmak üzere; -Hijyen Kurallarına önem veren, -En az ilkokul mezunu, -Sebze Hazırlık Bölümünde Soyma,Doğrama, Ayıklama Paketleme gibi ön hazırlık yapabilecek, -Tercihen tecrübesi ola..