İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ALBAYRAKLAR GROUP

Site projelerimizde görevlendirmek üzere temizlik personeli, Ofis temizliği ile mutfak işlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aslanlar Yapı Denetim Ltd. Şti.

Beylikdüzü Beykent Bölgesi' ndeki ofisimize yemek ve temizlik işlerine bakacak bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

GENEL NİTELİKLER - Karadeniz yemekleri yapabilen, - Hijyen ve temizlik kurallarına özen gösteren, - Mutfak alanında tecrübeli, - Çay ve kahve servisi yapacak, - Aşçı arayışımız mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Tekstıl

Öncelikte temizliğe ve hijyene önem veren Elinin lezzetine güvenen Günlük 100 kişiye yemek yapabilecek Yemek listesine uygun haftalık malzeme listesi hazırlayıp teminini sağlayabilecek aşçıya ve aşçı yardımcısına ihtiyaç vardır. Esenyurt civarında oturan çal..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Tekstıl

Öncelikte temizliğe ve hijyene önem veren Elinin lezzetine güvenen Günlük 100 kişiye yemek yapabilecek Yemek listesine uygun haftalık malzeme listesi hazırlayıp teminini sağlayabilecek aşçıya ve ihtiyaç vardır. Esenyurt civarında oturan çalışma arkadaşları a..

İstanbul Avrupa / Kağıthane KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Alkent Cafe

ETİLER BEŞİKTAŞ BÖLGESİNDE Kİ CAFE RESTAURANTIMIZDA ÇALIŞACAK -EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, -İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, -EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, -HİJYEN KURALLARINA UYUMLU, -SORUMLULUK VE İŞ DİSİPLİNE SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

Büyükçekmece Kültürpark içerisinde bulunan Dalyan Sanat Cafe için, -Tercihen Gastronomi-Aşçılık Lisans/MYO veya Aşçılık Meslek lisesi mezunu, -Restoran mutfaklarında en az 3 yıllık deneyimli, -Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren, -İnsan i..