İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

Sektörünün öncüsü ve büyümekte olan bir şirket için AŞÇI arayışı bulunmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER: Avrupa yakasında ikamet eden, Türk mutfağına hakim, Sorumluluk bilinci gelişmiş, Ekip çalışmasına yatkın, Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, Bird..

İstanbul Avrupa / Kağıthane City Ambulans

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE OFİS TEMİZLİĞİ, YEMEK YAPMASINI BİLEN ÇAY VE KAHVE İKRAMINDA BULUNABİLECEK GÜLER YÜZLÜ DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN AĞIRBAŞLI VE EL TEMİZLİĞİNDE TİTİZ YARDIMCI PERSONEL ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece A Plus Caterıng

KÜÇÜKÇEKMECE * CENNET MAH. BULUNAN A PLUS CATERING FİRMAMIZA GÖREV ALACAK DENEYİMLİ AŞÇI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Turkuaz Dizayn

Yenibosna güneşli kocasinan bölgelerinde ikamet eden Temizlik ve hijyen kurallarına özen gösteren bayan aşçı alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Baykuş Cafe

beşiktaş kahvaltıcılar sokağındaki küçük cafemizde çalışacak, hareketli sempatik tam zamanlı bir eleman arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Kağıthane KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

İstanbul Avrupa / Fatih Köseoğlu Grup

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Fatih Laleli’deki merkezinde, 35 kişiden oluşan personelimize yemek yapabilecek “Aşçı” aranmaktadır. • Mesleğinde az 10 yıl tecrübeye sahip, • İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve sigara kullanmayan, • Herhangi bir sağlık problemi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Roberts Coffee Başakşehir

Genel nitelikler: Tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü, Kişisel görünümüne özen gösteren, Tercihen askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için),..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Zeki Örme A. Ş

Tekstil Firmamıza deneyimli bayan aşçı alınacaktır. Bağcılar ve yakın çevrede ikamet etmesi tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Çakır İplik

1982 YILINDAN BERİ ENDÜSTRİYEL İPLİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MUTFAK BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK ELEMAN ARANIYOR..