İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Ercanlar Yapı Ve Mobilya Aksesuarları

İkitelli Masko'daki mağazamıza Bayan aşçı alınacaktır. * 35-50 yaş arası olması * Evli ve sigara kullanmaması * Başakşehir - Küçükçekmece - İkitelli gibi yakın bölgede ikamet etmesi * 20 Kişilik yemek yapabilmeli * Belli aralıklarda çay servisi yapabilecek Temiz, ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

İstinye CarrefourSA Hiper Marketimizin Balık reyonuna Balık Pişirme Ustaları alınacaktır. Aranan Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış - Ürün bilgisine sahip, - Müşterilerle iyi ilişkiler kuracak,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Thy Sosyal Yardım Vakfı

- 30-40 yaş aralığında -300 kişiye tabldot yemek çıkarabilecek -Kahvaltı, Sıcak, Soğuk ve diğer üretim birimlerinde tecrübesi olan çalışma arkadaşları arıyoruz -Mesleğinde en az 10 yıl tecrübeli -Gıda güvenliği ve Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, temizliğe ve titizliğe..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Güney Yakası

Maslak'ın en popüler alanı ve kulelerle çevrili "Ahi Evran" caddesi üzerinde açacağımız yeni restoranımız için şef aşçı aranıyor. İstenen nitelikler ------------------------------ • Akdeniz mutfağının eşsiz yemekleri, salataları, çorbaları ve tatlıları konusunda deneyimli, ö..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Güçlü Makina

* TEKSTİL MAKİNALARI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE * SABAH 08:00 AKŞAM 17:30 SAATLERİ ARASINDA * HİJYEN KURALLARINA ÖNEM VEREN * TEMİZLİĞE VE TİTİZLİĞE ÖZEN GÖSTEREN * TERCİHEN 2 YIL DENEYİMLİ VE BENZER GÖREVDE TECRÜBELİ * EV YEMEKLERİ YAPABİ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bizim Mutfak Ev Yemekleri

Firmamız bünyesinde çalışacak Sulu Yemek Aşçısı aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bizim Mutfak Ev Yemekleri

Firmamız bünyesinde çalışacak Aşçı aranmaktadır..

deneyimli dernek için aşçı aranıyor.Emekli adaylar tercih sebebidir..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece A Plus Caterıng

TOPLU ÜRETİM YEMEK FİRMAMIZA BAY AŞÇI -AŞÇI YARDIMCISI ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece A Plus Caterıng

AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCISINA İHTİYACIMIZ VARDIR T TERCİHEN ERKEK MESLEĞİ GEREĞİ HİJYEN KURALLARINA ÖNEM VEREN, GÜLER YÜZLÜ,GÜVENİLİR, CENNETTE İKAMET EDEN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...