İstanbul Avrupa Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Fatih Cagaloğlu Hamamı

- 40 yaşını aşmamış - Daha önce hamam sektöründe çalışmış - diksiyonu ve ikili ilişkileri düzgün - Kişisel bakımına son derece dikkatli - Müşteri memnuniyeti ön planda olan - çalışma saatlerine ve iş disiplinine uyan - en az iki yabancı dil sahibi (tercihen Arapç..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Senin Benim Bakım Merkezi

Güzelce'de bulunan bakım merkezimize Büyükçekmece civarında oturan 2 erkek bakıcı personel aranmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarında..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Senin Benim Bakım Merkezi

Güzelce'de bulunan bakım merkezimize Büyükçekmece civarında oturan kadın bakıcı personel aranmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Özel Çarem Bakım Merkezi

İstanbul Avrupa yakasında bulunan özel bakım merkezimize "Hasta bakım, Yaşlı bakım ve refakatçi" sertifikasına sahip Bay /Bayan bakım personelleri alınacaktır. Net maaş+ssk+yemek+tüm sosyal haklar mevcuttur. Özel bakıma ihtiyaç duyan yatağa bağımlı üyelerimizin kişisel bakımlarının yapı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

parça boya yerinde çalışmak üzere deneyimli mekanik elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Eyüp Ergin Makina

Otomat atölyesinde çalışacak usta, kalfa ve çırak çalışma arkadaşı aranıyor. Kumpas tutmasını bilen, kalem bilemesini bilen, teknik resim okuyabilen, index tezgahını ayarlayabilen...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ VE SÜREKLİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, TERCİHEN LOKASYONA YAKIN İKAMET EDEN YADA KURULUŞUMUZDA KALMAK İÇİN ENGELİ BULUNMAYAN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLU..

İstanbul Avrupa / Avcılar Miray Mühendislik

2007 yılında kurulmuş şirketimize LPG sektöründe çaliştırılmak üzere araç ehliyeti olan yeni mezun veya yetiştirilmek üzere makina teknikeri alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın makina tamir bakım bölümünde çalışmak üzere, takım arkadaşları arıyoruz. *Bakım ve Onarım konusunda tecrübeli, *Talaşlı imalat tezgahlarından (CNC Torna, Freze, Matkap, Taşlama v.s.) anlayan, montaj ve demonta..