İstanbul Avrupa Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Tümü H D Y Pazarlama A. Ş

* Kurumsal Ekipmanlı , Araçlı ve Çalışanlı Olanlar Tercih Edilecektir. * Kombi & Klima Ustası * Teknik Servis Elemanı * ACIL Sistemli Bir Çalışma Düzeneğiyle Çözüm Ortakları Aranmaktadır. * Sabit Maaş + Dolgun Prim Ödemesi + SSK + Gider Paylaşımı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

Parça boya firmasında deneyimli Bakım ustası aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir S. Minimak Asansörleri

Askerliğini Yapmış, tecrübeli veya tecrübesiz yetiştirilmek üzere... Avrupa yakasında ikamet eden, bitmiş binalarda asansör bakımcı yardımcısı olarak çalışacak, en az Lise mezunu iş arkadaşları aramaktayız.....

İstanbul Avrupa / Kağıthane Alba Klima Mekanik Ve İklimlendirme

Sanayi tipi soğutma cihazları(chiller,hassas kontrollü klima,roof-top,hijyenik klimalar,soğuk odalar,havuz nem alma v.s.) vrf sistemleri , klima santralleri , fcu , split klimalar v.s. bakım , onarım , kurulum ve devreye alma konularında servis hizmeti verecek elemanlar aranmaktadır. meslek lisesi v..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ VE SÜREKLİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, TERCİHEN LOKASYONA YAKIN İKAMET EDEN YADA KURULUŞUMUZDA KALMAK İÇİN ENGELİ BULUNMAYAN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLU..

İstanbul Avrupa / Şişli Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Saglık Yat

Aranan nitelikler; - Bay, - Tercihen deneyimli, - İlkyardım sertifikası olan, - 35-45 yaş aralığında, - Dinamik, sağlıklı, dikkatli ve titiz, - Sabıka kaydı olmayan, - Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden, - Tam zamanlı, Yatılı olmayacak..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Pressan Madeni Eşya

Kıraç- Esenyurt Bölgesinde Otomotiv Yan Sanayi olarak faaliyet gösteren Sanayi kuruluşumuza aşağıdaki niteliklere sahip Bakım Bölümünde 'Mekanik Bakım Elemanı' olarak görev yapacak takım arkadaşı aramaktayız. · Teknik Okulların Metal ile ilgili bölümlerinden mezun,..

İstanbul Avrupa / Eyüp Mcdonald's

GAZİOSMANPAŞA Şubemiz İçin; -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Esnek saatlerle çalışabilen, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 35-50 Yaş aralığında - Full-..