İstanbul Avrupa Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

parça boya imalat yerinde çalışmak üzere deneyimli mekanik elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Asem Plastik Ve Metal Kaplama

ASEM PLASTİK VE METAL KAPLAMA SAN VE TİC.A.Ş FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK OTOMATİK KAPLAMA TESİSLERİMİZİN MAKİNA BAKIM VE ONARIM YEDEK PARÇA DEĞİŞTİRME MEKANİKTEN ANLAYAN ÇALIŞKAN DÜZENLİ PERSONEL ARIYORUZ. SERVİS+SSK+MAAŞ+YEMEK+PİRİM ÇALIŞMA SAATLERİ: SABAH:08:00 AKŞAM:19:00..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

Şehir - İlçe İstanbul Avrupa - Büyükçekmece Cinsiyet Farketmez / Kadın veya Erkek Yaş 20 - 45 arası İşin Detayı İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ ..

İstanbul Avrupa / Silivri Sanhua Aweco Appliance Systems

-Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun. -Otomasyon Kumanda devreleri konusunda minumum 2 yıl deneyimli. -PLC sistemleri konusunda bilgi sahibi özellikle otomasyonlu ve robotik sistem, tamir, bakım ve onarımı konusunda tecrü..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Eso Elektrik Sistem Otomasyonu

İSTANBUL/ BÜYÜKÇEKMECE VE SAMSUN LADİK ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MESLEK LİSESİ MEZUNU VEYA MİLLİ EĞİTİM ONAYLI ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ BELGESİ OLAN PERSONEL ALINACAKTIR KONAKLAMA YERİ MEVCUTTUR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Avrupa Isıtma Soğutma

Özellikle büyük Fabrikaların ve Cafe & Restaurantların açık alanlarının doğalgazlı sistemlerle ısıtılması konusunda faaliyet gösteren Firmamız, bugüne kadar 1000’den fazla Firmaya çözüm üretmiştir ve genişleyen kadrosuyla hizmetlerine devam etmektedir. Teknik Servis Elemanı pozisyonu için:..

İstanbul Avrupa / Eyüp Mcdonald's

GAZİOSMANPAŞA Şubemiz İçin; -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Esnek saatlerle çalışabilen, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 35-50 Yaş aralığında - Full-..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

parça boya imalat yerinde çalışmak üzere deneyimli mekanik ve elektrik elemanı aranmaktadır...

Üretim sahasında ihtiyaç duyulan iyileştirme ve geliştirmelere destek olacak mekanizma ve atölye çalışmalarında bulunmak mekanik bakım teknisyeni takım arkadaşları arayışı içerisindeyiz. Aranan Nitelikler: •Meslek okullarının “Makine Teknolojisi Alanı” , “Makine Bakım Onarımcısı” ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ak-Ar Kalıp A.Ş

PLASTİK ENJEKSİYON ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZDA MAKİNE ELEKTRİĞİ VE ELEKTRONİĞİNDEN ANLAYAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUNU EN AZ 1 YIL DENEYİM SAHİBİ 20-30 YAŞ ARALIĞINDA ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN İŞ DİSİPLİNİNE UYUMLU..