İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Beşiktaş İmsa Güzellik Merkezi

*Ulus- Beşiktaş ve yakın çevresinde oturan *insan ilişkileri kuvvetli *Saat problemi olmayan *Güler yüzlü ve çalışmayı seven *Ekip çalışmasına uygun *Diksiyonu düzgün *Bay- Bayan solaryum danışmanı aranmaktadır *Resimsiz başvurular değerlendirilmeye..

İstanbul Avrupa / Şişli Stern Tours

Şişli Beyoğlu' nda bulunan Seyahat Acentamıza ; -Tercihen 20-25 yaş aralığında olan, -Tercihen İngilizce bilen, -Min. 2 yıl bu sektörde tecrübesi olan , - Office programlarını bilen , - İATİ uçak sistemlerini ve HOTELS PRO gibi sistemleri kullanabilen , - T..

İstanbul Avrupa / Şişli Mavi Yapi Ve Gayrimenkul

Mavi Yapı ve Gayrimenkul; Kurumsal gayrimenkul projelerinin değerleme,tasarım,reklam,satış ve pazarlama işlerini tek çatı altında yapabilen profesyonel alt yapıya sahip kurumsal bir firmadır. Aranan Nitelikler; -TERCİHEN SATIŞ TECRÜBESİ OLAN -İNSAN İLİŞKİLERİNDE GÜÇLÜ ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

ESENYURT ŞANTİYE Projemize BAY Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18/ 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 + Yemek Avrupa yakası Şube / Bilg..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

AVCILAR - ESENYURT - BEYLİKDÜZÜ ve KÜÇÜKÇEKMECE de ki SİTE - RESİDENCE - İŞ MERKEZİ Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız BAY - BAYAN Güvenlik - Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Okyanus Group

İstanbul genelindeki projelerimizde çalışabilecek acele BAY,BAYAN gözetim ve danışman görevlileri aranmaktadır. Ülkemizde en hızlı büyüyen ve gelişen güvenlik sektöründe yılda 350.000 personelin iş imkanına kavuştuğu alanda sizde yerinizi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. ..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** GÜVENLİK ADAYI MEMURLARIN​A KURS + İŞ İMKANI SAĞLANMAKTADIR. İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA; 1.800 TL - 2000 TL ARASI MAAŞ + YEMEK + SGK SULTANBEYLİ, KURTKÖY, KARTAL, MALTEPE, PENDİK, ÇEKMEKÖY, ÜMRANİYE DUDULLU, K..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** GÜVENLİK ADAYI MEMURLARIN​A KURS + İŞ İMKANI SAĞLANMAKTADIR. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA AVCILAR, BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, HADIMKÖY ' DE BULUNAN SITE ŞANTİYE PROJEMİZE 15 KİŞİ ALINACAKTIR. 1750 - 2100 TL + MAAS+ SGK +YEM..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** GÜVENLİK ADAYI MEMURLARIN​A KURS + İŞ İMKANI SAĞLANMAKTADIR. İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA; 1.800 TL - 2000 TL ARASI MAAŞ + YEMEK + SGK SULTANBEYLİ, KURTKÖY, KARTAL, MALTEPE, PENDİK, ÇEKMEKÖY, ÜMRANİYE DUDULLU, B..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

ESENYURT (Gürpınar) - BEYLİKDÜZÜ (Adakent) ve BAHÇEŞEHİR de ki SİTE - RESİDENCE - AVM Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız BAY Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan ..